Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

13 неща, които трябва да спрем да правим. Още днес, още сега!

Природните продукти  на  Dr.Mario  – ИмуноКидс,  ИмуноБуст  и пробиотикът му   са  най-доброто  средство  за  повишение  на  имунитета  на  цялото семейство…

 

то  семей

Защо едни хора са по-щастливи от други? Защо са по-успели, защо нещата винаги им се получават? Може би е късмет, може би е съдба, а може би е просто въпрос на нагласа и… правилно поведение!

 

Затова, горещо ви съветваме да се отървете от няколко много вредни навици, които пречат на щастието ви. Направете го още днес, още сега!

 

1. Спрете да общувате с хора, които сриват самочувствието ви! Особено, ако всячески се мъчите да ви харесат.

 

2. Спрете да живеете в миналото. Не може да го върнете, нито да го поправите.

 

3. Спрете да се опитвате да контролирате всичко. Никой не е успял, вие също няма да успеете.

 

4. Спрете стремежите си да угодите на всички!

 

5. Не се страхувайте да поемете риск. В крайна сметка, по-добре да опиташ и да не успееш, отколкото никога да не си опитал.

 

6. Научете се да казвате „Не“ и „Не мога“!

 

7. Спрете да мислите „Ама, какво ще кажат хората?“ Хората ВИНАГИ ще говорят, без значение до колко ще съобразявате действията си с тяхното мнение.

 

8. Спрете да прекарвате свободното си време между четири стени. Оставете компютрите, изгасете телевизорите и излезте навън!

 

9. Спрете да се тъпчете с боклуци! Те съвсем не са „сладката страна на живота“.

 

10. Спрете да събирате ненужни вещи! Изхвърлете всичко, което не ви е влизало в употреба повече от година.

 

11. Спрете да се оплаквате! Никой не ви е виновен за каквото и да било.Вие сами сте взели решение да се доверите, да постъпите по даден начин или да се обвържете с определени хора.

 

12. Спрете да се мръщите! Не знаем дали позитивното мислене със сигурност ще помогне да ви се случват хубави неща. Но със сигурност знаем, че отрицателното няма да помогне!

 

13. Спрете да съдите! Всеки си има своята история, своята истина и своя начин на мислене. Вие също!

Природните продукти  на  Dr.Mario  – ИмуноКидс,  ИмуноБуст  и  пробиотикът му  най-добрата защита срещу грипен вирус 2020…

 1. Avatar
  Полина Митова

  Ха-ха-Не мога!Скоро разбрах,че това било масова фраза на по-младото поколение в работата!Когато си назначен на работа да вършиш нещо конкретно И ЗА КОЕТО ТИ ПЛАЩАТ няма“не мога“.Звучи смешно,даже парадоксално!

  1. Lady Miteva, ne ste rasbrali: ne se govori vav rabotata da kasvete „Ne , ne moga“ ‘ a sa blikite i posnatite vi na koito ne ste sviknali da otkasvate!
   Po-vecheto pati te snayat che mogat da go poluchat ot vas i ne si davat sor da si go svarshat sami. Po- lesno e !!!
   A tova sa mladoto pokolenie moge i da e viarno: kato che li po zial sviat sa malko nedonoeni; rasgleseni!

  2. Извинявай че се вклинявам така, но във връзка с „не мога“ принципно съм съгласен с теб. Но проблема е да с думите ти „назначен да върши нещо конкретно“ .. моля ти се в България никой не наема за нещо конкретно, ако е така плаща смешно, така че моите уважения, а дори не съм млад, вероятно не съм умен според теб 🙂 чао 🙂

 2. Полина Митова

  Спрете да се тъпчите с боклуци?!-кои по-точно са боклуците-назовете ги,да ги знаят хората!Щом имате претенциите да давате съвети бъдете изчерпателни!

  1. Sega pak e vash red da si datete malko „sor“. Sa prav pat li chuvate sa “ Junk Foot’?
   Prochetete malo i shte snaete!

  2. Петя Тилева

   Полина,дори дъщеря ми на 5 годинки,знае вече кое е полезно и кое не е!

 3. Mario Janakiev

  За щастие повечето хора знаят кои са „хранителните боклуци“.
  За вас – прочетете тази статия : http://test.d-rmario.com/?p=1040


  Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 4. Не отнасяйте всяка точка към един конкретен случай – погледнете по – глобално някак и ще видите, че написаното е много вярно 🙂 Какво означава – на работно място няма „не мога“ – относно работа да, но може шефът ви да поиска нещо друго от вас или нещо незаконно, нещо, което ще застраши имиджа или здравето ви – ее, тогава трябва ли също да „можете“ ? Определете какво са „боклуци“ – това са храни, без хранителна стойност, носещи единствено вреди /признайте си и вие ги знаете кои са, но са вкусни 🙂 ) И проблемът е по скоро в „тъпчите“, ако го правите – иначе от веднъж нищо няма да ви стане 🙂 Та с две думи: НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СПАЗВАТ НА 100%, НО ПЪК АКО ПОНЕ ОПИТАМЕ – ПОЛЗИ ЩЕ ИМА 🙂 Съветите са прекрасни !

 5. Екзотични,езотерични съвети.Че и при това,направете го още днес ,още сега.Нищо няма да кажа освен „смях в залата“.Всичко е въпрос на информираност и капацитет и възможности за нейното осмисляне…Живи и здрави

 6. Съветите са много добри, но някои изказвания са под всякаква критика. Полина Митова е типичният пример за това, че търси под вола теле. Абе, хора, не се ли усещате, че тези препоръки и изказвания не важат във всяка една ситуация. В крайна сметка, дадено ни е сиво вещество – ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО!!! За мен тези изказвания на Полина Генова са жива простотия. Другият коментиращ – Gen е разбрал смисълът на статията, но правописът и пунктоацията му са на ниво първи клас….ужас!

 7. Valeriy Kostadinov

  14. Спрете да четете такива материали,ако все пак сте ги прочели-отминетеги с усмивка….

 8. Полина,Бие сте от хората,които крещящо се нуждаят от тези съвети,но не го осъзнават!Настроени сте негативно,отричате очевадни неша,не разбирате толкова простички истини.Скапани сте от живота и може би ,точно като приложите тези практики,спокойствието Ви ще се върне.Четете,повечко четете!

 9. Добре би било да се състави подобен огледален списък. Например:
  1.Старайте се да общувате само с хора, в чието присъствие се чувствате доволни от себе си.
  2.Живейте само в и за настоящия момент – това е единственият начин да промените миналото.
  3.Вмессто да се чувствате отговорни за случващото се в света, опитвайте се да разчитате знаците на съдбата, да оставяте птичките на щастието да стоят на рамото ви и да благодарите за всичко, което ви се случва, защото то се случва за ваше и на другите добро. От вас се иска само да осъзнаете защо.
  4.Помнете, че усмивката и добрата дума са по-добър подарък за близките ви, отколкото изпълняването на всичките им желания. Научете се да отказвате с любов.
  и т.н…..

 10. Елена

  „Всеки си има свое мислене“,така е написано ,и така мисля аз . Искам ,нещо друго да кажа ,някои хора наистина допускат правописни грешки,но за мен това не е толкова важно .веднага някой скача и прави забележки . Добре нямам нищо против . Има хора на които бг граматика ,не се отдава ,но са много добри математици,и т н ….. Важното ,е да общуваме ,да разменяме мнения ,да се уважаваме ….

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up