Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Чудодеен лек за рак на дебелото черво

Фурмите са незаменим лек за рак на дебелото черво

Съществува чудодеен лек за рак на дебелото черво, който е от абсолютно натурални продукти.

Освен, че ще ви избави от рак на дебелото черво, този продукт ще понижи кръвното ви налягане и ще намали риска от сърдечносъдови заболявания.
Полезно е да се приема по време на бременност, а и възпрепятства появата на артрит и не на последно място – върши чудеса при импотентност.
И както вече казахме този чудодеен лек за рак на дебелото черво не е химия, а абсолютно натурален продукт. Нека ви зарадваме и с още нещо – този продукт е изключително вкусен и е сладък, но въпреки това може да се консумира в големи количества.

Фурмите са незаменим лек за рак на дебелото черво

Фурмите са незаменим лек за рак на дебелото черво

Вероятно вече се чудите за кой продукт говорим. Веднага ще ви кажем, че става въпрос за фурмите. В 100 гр. фурми се съдържат 230 ккал. Неслучайно стара арабска поговорка гласи, че ползите от фурмите са толкоз, колкото са дните в годината.
С приема на фурми ще укрепите имунната си система, ще повишите концентрацията и издръжливостта си, ще прогоните умората и се избавите от лошия холестерол (LDL).
Фурмите са както невероятно полезен продукт както за лечение на рак на дебелото черво заради селена, който намалява риска от появата на ракови заболявания, така и за поддържането на зъбите ви здрави, тъй като съдържащия се в тях флуор ги предпазва от кариес.
Лечебните им свойства не се изчерпват дотук, те са полезни и за някои белодробни проблеми, какъвто е астмата, както и за хората, които страдат от желязодефицитна анемия.

За да се избавите от рак на дебелото черво е необходимо да изяждате по 100 грама фурми дневно.
Ако пък ви се налага да ги ползвате в борбата срещу запека, трябва да накиснете 6-7 фурми в 2 ч.ч. вряща вода и да я изпиете. Количеството вода се дели на половина – едната се приема сутрин, а другата вечер.
Бихте могли да хапнете няколко фурми и след това да изпиете две чаши топла вода, ефектът е същият.

 

http://www.doctorbg.net/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up