Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Четири сигнала предупреждават за инфаркт месец по-рано!

Въпреки че мнозина мислят друго, сърдечният удар рядко се случва изневиделица. Конкретно, тялото се опитва да ни предупреди с дни по-рано, седмици, а понякога дори и месец или два преди удара, предупреждава известният американски лекар Чонси Крандал.

Наскоро той обяви специално видео за четири предупредителни симптоми , на които трябва да се обърне внимание и да се реагира.

Четирите знаци, за които предупреждава д-р Крандал, са  болка в гърдите , въпреки че всяка болка в гърдите не трябва да означава и инфаркт. Също така, може да се почувства болка във врата , ръцете, гърба, дори и в челюстта. Вторият знак е изпотяване и гадене, третия знак са проблеми с дишането, а четвъртият е проблеми със стомаха.

Статистиката показва ясна връзка между забавянето на лечението на симптомите на сърдечния удар и смърт или трайно заболяване.

Поради това е много важно да знаете какво иска сърцето да ви каже чрез признаците на предупреждение показани във видеото на др. Крандал.

Въпреки че видеото е образователно, скоро стана хит и надмина пет милиона прегледи само за няколко месеца.

Такъв интерес не е изненадващ, когато се вземе предвид, че сърдечния удар е убиец номер едно в Америка, където почти милион души всяка година изпитват сърдечен удар.

 

http://www.bgnow.eu/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up