Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ХОМЕОПАТИЯТА В ПОДКРЕПА НА ЕСТЕТИЧНИТЕ ПРОЦЕДУРИ

Петна-1-495x400

 

Или как всичко да мине по-добре.

Тенденциите в областта на естетичната медицина се движат към все по-неинвазивно лечение с възможно по-малко странични ефекти, които най-често се изразяват в синкаво-виолетови оцветявания по кожата (екхимози), оток (едем), зачервяване (еритема) и т.н.

Съществуват редица хомеопатични медикаменти, които е добре да бъдат познавани, когато се прибягва към естетични процедури. Те трябва да се приемат преди, ако е възможно по време на интервенцията, както и след нея. Използването им е просто. Достатъчно е да се сложат няколко гранули под езика до пълното им разтваряне. Непосредствено преди и след този акт не бива да се приема никаква храна.

По-долу следват някои от най-полезните медикаменти при естетични процедури.

ARNICA 9 CH – 3 до 5 гранули, вечерта преди процедурата, след това непосредствено преди нея, после след приключването на всеки 10 минути в течение на един час и накрая три пъти дневно в течение на 6 дни. Този медикамент спомага за намаляване наполовина на размера и времетраенето на вторичните ефекти и поспециално на екхимозите и хематомите.

BELLADONNA 9 CH – 3 до 5 гранули се смучат на всеки десет минути в рамките на един час след сеанса, след което се приемат по три пъти на ден в продължение на шест дни. Този медикамент е особено ефективен в случаи на усещане за пулсиране в третираната област, която се зачервява, гори и е есвръхчувствителна на допир.

LEDUM PALUSTRE 5 CH – на всеки 10 минути в течение на един час след приключване на сеанса, а след това три пъти на ден в течение на 6 дни. Класически медикамент за тъмни кръгове под очите, който също е много полезен при големи хематоми с вид на „смачкани“ тъкани, каквито виждаме при случайно натъртване или при инжектиране на някаква субстанция в кожата.

STAPHYSAGRIA 9 CH – 3 до 5 гранули се смучат на всеки 10 минути в течение на един час след сеанса, а след това три пъти дневно в течение на 6 дни. Това се повтаря при всяка процедура, която включва порезна рана (например употреба на скалпел).

SYMPHYTUM 5 CH – 3 до 5 гранули се смучат на всеки десет минути в рамките на един час след сеанса, а след това три пъти дневно в продължение на 6 дни, всеки път, когато има намеса върху костна или периостална структура.

APIS MELLIFICA 7 CH – 3 до 5 гранули се смучат на всеки десет минути в рамките на един час след сеанса, а след това три пъти дневно в продължение на 6 дни, при изгаряния или при усещане за парене, с леко по – дуване и усещане, което се успокоява от прилагането на студен компрес в съответната област. Надяваме се, че тази информация ще Ви помогне да преживеете по-леко естетични или други интервенции.

Д-р Марио Имунобуст – природен  продукт  за  имунитет, за  енергия  и  възстановяване…

 1. Avatar

  Здравейте доктор Марио .Имам проблем.Имам овулация но не пукам фоликули и немога да забременея.Каква може да е причината.Какъв проблем имам.Моля ви помогнете ми 🙁 Благодаря от сърце.Всичко добро 🙂

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Вяра,
   Трябва да направите много прецизна консултация с гинеколо
   За мен трябва да се изследват половите хормони.
   С уважение Д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up