Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Уникални фитосвещи за уши

 

ТЕРМО – ЛЕЧЕБНИ СВЕЩИ ЗА УШИ със защита на ушния канал
Състав: пчелен восък, етерични масла (лавандулово, ментово, евкалиптово).

Показания: при натрупване на ушна кал, вода, попаднала в ушния канал, заболявания  на ушите, гърлото и носа с възпалителен характер (остри и хронични ринити, отити, тонзилити, фарингити), възпалителни заболявания на синусите, шум в ушите, намаляване на слуха, световъртеж, главоболие, мигрена, безсъние, раздразнителност.

Противопоказания: туморни процеси в главата, гнойни секреции от ушите, алергични реакции към пчелни продукти, увреждане на тъпанчевата мембрана, рани във външния слухов проход.

Начин на приложение:
 Приготвят се 2 свещи, кибрит, съд с вода, кърпа за предпазване на ушната мида, огледалце (при самообслужване) и клечки с памук.
Свещта се запалва откъм противоположната страна на предпазителя. Ляга се на възглавница. Незапалената страна се поставя внимателно, без натиск в ушния канал. След изгаряне на около 3/4 от свещта, останалата част се потапя в съда с вода.
Свещите са с предпазители, които не позволяват проникване на разтопен восък в ушния канал.

За поддържане на добра хигиена на ушите, процедурата се препоръчва 1 път месечно. При хронични оплаквания да се прилага 1 път седмично в продължение на месец. При остри – ежедневно, но не повече от 4 дни. Свещите се съхраняват в полиетиленови торбички на сухо място при стайна температура.

Производител: България.

 1. Avatar
  Миглена

  Здравейте фитосвещите могат ли да се използват от 2 годишно дете.Благодаря

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Миглена,
   Препоръчвам за дете в тази възраст първо лекарски преглед.
   С уважение Д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up