Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Третото око – Най-пазената тайна в човешката история

 

Много е писано за т. нар. трето око, ето още една гледна точка свързана с тази част от човешката физиология и душа.

Епифизната жлеза, известна повече като третото око е малка ендокринна жлеза с формата на шишарка, която се намира в междинния мозък, точно между двете полукълба. Тя произвежда хормоните мелатонин и серотонин, които оформят събуждането/съня и сезонните функции.

 

Какво не искат да знаете за третото око?

Епифизната жлеза или третото око на всеки човек може да бъде активирана спрямо честотите на духовния свят и да придаде смисъл, единство и невероятна еуфория на всичко около вас. Епифизната жлеза може да се настрои на подходящата честота с помощта на медитация, йога или посредством различни езотерични и окултни методи. Веднъж настроена тя дава възможност да се пътува в други измерения, по-известно като астрално пътуване, астрална проекция или отдалечено наблюдение.
С помощта на някои древни методи и по-усъвършенствани упражнения е възможно да се контролират мислите и действията на хората във физическия свят.

 

В САЩ и бившия Съветски съюз много организации в сянка, свързани с правителството са правили опити свързани с епифизната жлеза.
Епифизната жлеза често се изобразява в католическите църкви под формата на шишарка. Древните римляни и египтяни също са знаели за силата на третото око и затова символите на око са широко застъпени в културата им.Епифизната жлеза е представена и на гърба на банкнотата от един долар, където е наречена многозначително „Всевиждащото око”. Това е препратка към възможността да използвате епифизната жлеза за духовни пътувания в други измерения (духовни светове) и от там да контролирате мислите и действията на хора във физическия свят. По същия начин могат да се четат и мислите на хората във физическия свят.
Редица проведени изследвания потвърждават, че през определени периоди по време на съня в мозъка се освобождават химикали, които носят чувство на свързаност с някакво по-висше съзнание.

Конспирацията: Как се опитват да „убият” вашата епифизна жлеза

В края на 90-те години една дама  Дженифър Люк направи първите проучвания за ефектите на натриевия флуорид върху епифизната жлеза. Изследванията показали ясно, че епифизната жлеза абсорбира повече флуорид от всяка друга част на тялото, дори костите.

 

Тя е като магнит за натриевия флуорид, а това води до калциране на жлезата. Калцирането намалява значително нейната ефективност и тя повече не може да балансира хормоналните процеси в тялото. Проведени са още много подобни изследвания, които недвусмислено доказват, че натриевия флуорид атакува епифизната жлеза. Затова може би ще ви прозвучи шокиращо, че натриев флуорид се съдържа в храни, напитки и дори в питейната вода. Водните филтри не могат да уловят флуорида във водата, затова единствената възможност е да си закупите воден дестилатор.
Безалкохолните, храната и водата, натриевия флуорид се среща навсякъде, като основната му задача е да държи масите в подчинение. За пръв път флуор във водата използват нацистите и руснаците в своите концетрационни лагери. Целта естествено е била да държат затворниците в подчинение и да не поставят под съмнение тяхната власт.

Освен серотонин и мелатонин Епифизната жлеза създава определени неврохимични предаватели.На първо място “Диметилтриптамин“ ДМТ -който е най-важен и е настроен да получава вибрации с висока честота. ДМТ се произвежда по естествен път в мозъка и регулира количеството ДМТ, което е подходящо за приемането на информация и за фокусирането на физическия ум във физическата реалност.Епифизата регулира тази молекула и нейната вибрация,за да определи точно как и в каква степен ние сме или не сме фокусирани във физическата или не-физическата реалност.Тя е регулаторът,копчето за настройка и определя колко сме фокусирани или не сме фокусирани във не-физическата реалност.Тя е седалището на душата.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up