Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Трагедия! Оставиха бебе да играе със зареждащ се смартфон, то почина

Майката на детенцето спала, докато то ровичкало из устройството

1477487337-shutterstock-427312087

 

 

Бебе почина в Акташ в Kазахстан. Трагедията се разиграла, докато родителите на момиченцето са били наблизо и са му позволили да си играе с мобилен телефон, който е бил свързан към зарядно, включено в контакта.

Веднага след това снимката с изгорените крайници се разпространила бързо, след като служители от болницата я публикували в социалните мрежи. Идетя им била да докажат на родителите опасността, която мобилилните телефони носят за децата им. Под снимката пишело: „Не оставяйте децата да си играят с мобилни телефони“, пише mkd-news.

Майката на бебето през цялото време е спала, докато момиченцето си играело с мобилния телефон, който бил свързан към зарядно устройство. Предположила, че нещо странно се е случило тогава, когато се пробудила и забелязала, че бебето не издава шум.

„Аз обърнах бебето и видях, че не диша и няма пулс. Нищо не ми беше ясно. Веднага го отнесох в болница“, заявява тя.

Когато пристигнали в болницата, лекарите могли само да констатират смъртта. Потвърдили, че детето е починало от електрошок с видими наранявания на ръцете. Все още не се знае дали полицията разследва този случай.

Отново тази година 14-годишно момиче от Москва почина, защото опитвала да включи телефона си в зарядното, докато била във ваната./Блиц

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up