Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

“ТОЧКАТА НА СТОТЕ БОЛЕСТИ” – МАСАЖИРАЙТЕ Я И ОЧАКВАЙТЕ ЧУДЕСА

imageedit_1_3595556888-compressed-300x167Има една японска легенда, която разказва, че един син наследил от баща си много ценни знания за “точката на дълголетието” или “точката на стоте болести”. Следвайки съветите на баща си, той бил жив свидетел на възхода и паденията на много императори.

Масажирането на тази точка е един от най-старите методи за лечение на Изток, като се практикува от хиляди години. В човешкото тяло има 365 точки и 12 основни меридиани – подобно на дните и месеците в годината.

Техниката за този масаж (акупресура, натиск върху специфични точки) се основава на учението за меридианите и енергийните канали, които са свързани с всички органи. В китайската медицина, тялото се разглежда като цялостна енергийна система и масажа влияе  благотворно върху енергийния поток и функционалната активност на органите.

Активиране на  точката Zu San Li ще ви даде подмладяващ и лечебен ефект, и ще предотврати стареенето. В Китай, тази точка е известна като – “точката на дълголетието”, а в Япония – “точка на сто болести”. В нашите тела,  Zu San Li  се намира точно под капачката на коляното.

За да я намерите вижте снимката по – (четирите пръстта на ръката са под коляното):

Упражнете лек натиск или леко почукване няколко минути.

Защо японците я наричат ​​”точката на сто болести”?

Zu San Li контролира работата на органите, които се намират в долната половина на тялото. Тя управлява функциите на гръбначния мозък в частите, които са отговорни за правилното функциониране на стомашно-чревния тракт, храносмилателния тракт, половите органи, бъбреците, надбъбречните жлези. Чрез масажиране  на Zu San Li, ще се увеличи активността на надбъбречните жлези – основните пазители на човешкото здраве. Те отделят адреналин, хидрокортизон и други важни хормони в кръвта.

Други съществени ползи са:

  • нормализиране на кръвно налягане;
  • нормализиране на нивата на глюкоза, инсулин;
  • стимулиране на имунната система;
  • подобрено храносмилане;
  • лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт;
  • лечение на последствията от инсулт;
  • преодоляване на стреса и напрежението;

http://bg.checkonline4you.com/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up