Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Токсиколог обясни какво трябва да направим, ако сме пили вода с уран

1468210907-sdfgdffcvb

 

„Ураниевите съединения се натрупват в човешкия организъм и има годишна доза, която човек може да поеме. Ако те са в рамките на нормалните количества, няма да се отразят на здравето.

Ние непрекъснато поемаме уран и други тежки метали, но има допустими граници за това”, коментира в „Здравей, България” токсикологът проф. Никола Александров.  „Конкретно уранът уврежда всички клетки в човешкия организъм. Натрупва се в бъбреците и пикочния мехур. Можем да го поемем по два начина – чрез водата и храната, която консумираме, както и ако се вдишва”, поясни токсикологът.

В малки количества дори уранът има стимулиращ ефект върху човешкия организъм, уточни той. „Обикновено отравяния с уранови съединения се получават там, където е имало уранови находища и уранови рудници. България е сравнително богата на уранови съединения”, обясни проф. Никола Александров. Съветът към хората в Хасково е да спрат да поемат от водата. В момента тяхното здраве не е застрашено, но ако продължат да пият вода с уран, може да получат увреждания. Добре е да се консумират повече ябълки, защото те имат детоксикиращ ефект.

1 хиляди за “Токсиколог обясни какво трябва да направим, ако сме пили вода с уран”

  1. Avatar

    Здравейте,

    Във връзка със статията ви „Токсиколог обясни какво трябва да направим, ако сме пили вода с уран“, бих искала да добавя, че освен да се спре приема на заразена вода, много добър ефект оказва детоксикиращият продукт на Нутержия Ержидесмониум. Той е създаден специално за детоксикация на черният дроб от тежки метали, медикаментозни отравяния и други токсикози. Съдържа билката десмониум, която расте в Южна Африка и се е използване за извличане на отровата от раненият с отровна стрела войн. Препоръчва се деца от 3-6 г 2,5 мл , от 6-12 г.
    по 5мл, възрастни 10-20 мл , един път дневно сутрин преди храна за един месец.
    Относно статията ви за целулита, Нутержия предлага микроелементите селен , цинк и магнезии, както и комбинираният продукт Ержибиол. в течна форма, която по-добре се усвоява. Също така е препоръчително дрениране с продукта Ержиепюр 20 мл сутрин на гладно за един месец.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up