Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Страшно разкритие: Благой гръмнал жена си и малката Петя в съня им!

ююююю

 

Благой Сапунджиев е гръмнал съпругата си Йорданка и малката Петя, докато спят, предполагат разследващите. Както вчера съобщихме трите трупа бяха открити в семейния апартамент в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Основната версия, е че тираджията е гръмнал половинката си от ревност, а 5-годишната им дъщеричка е невинна жертва. После и той се самоубил. Телата са открити с по една огнестрална рана на спалнята.От разследването разкрили пред „Телеграф“, че пистолетът, с който е извършено престъплението е незаконен. Той стар армейски „Валтер“.

Пазачът на паркинга в близост до новата кооперация видял последно жива Йорданка на 1 януари. Там тя паркирала джипа си „Тойота” и плащала абонамент, а колата на мъжа й – „Мицубиши”, стояла отвън. „На 1 януари бях на смяна, когато жената дойде да изкара колата си. Беше с детенцето си – много красиво ангелче. Йорданка каза, че отива на гости при баба си на село. Когато се е върнала, в неделя в 17,15 часа, не съм бил на смяна”, обясни пазачът на паркинга Георги Георгиев. Докато говори, очите на възрастния мъж се насълзяват. „Жената е много красива, с черна коса. Детенцето им Петя също е прекрасно момиченце. Не мога да повярвам, че това се е случило. Разбрах за трагедията, когато в понеделник сутринта близките им започнаха да излизат разплакани от входа”, каза още охранителят. Огледът на местопроизшествието в понеделник продължи няколко часа. На адреса на мъртвото семейство бяха забелязани да влизат шефът на полицията в Пловдив Христо Разсолков, окръжният прокурор Румен Попов, шефът на криминална полиция Николай Кирков, както и началникът на Първо полицейско управление.

По случая окръжната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице. Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая, съобщиха от прокуратурата.

Това е втора подобна трагедия в Пловдив ,след като на 21 януари 2013г. на ул. „Македония” отново в кв. „Кючук Париж” бяха открити телата на сержант Георги Тепавичаров, съпругата му Николина и двамата им сина на 8 г. и на 3г. Тогава стана ясно, че фамилията е имала огромни дългове към банки и невъзможността да ги връщат била причината бащата да вземе фаталното решение да застреля със законния си пистолет семейството си. Георги Тепавичаров първо убил жена си в спалнята им, а след това отишъл в детската и убил с по един изстрел в главичките спящите си деца. После насочил пистолета към слепоочието си и на свой ред дръпнал спусъка. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up