Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Сироп д-р Марио Имунокидс с промоционална цена

photofacefun_com_1525627508

 

За  протекция  на  децата  от  летните  вируси…

За  възстановяване  от  дългото  боледуване…

За  намаляване  на  последствията  от  все  по-агресивните  шарки…

Мощният  природен  продукт  д-р Марио  Имунокидс  с  нова  цена  –  18 лева.

Научете  повече  от  тук

 1. Avatar

  Здравейте, Д-р Марио. Моята дъщеря преди няколко дена беше изписана от болница. Проблемът беше ангина. Тя е на 6,5 г. Никога досега не е боледувала от гърло, сливиците по принцип са й по-уголемени. Сега след прекарания вирус все още са така, но спи спокойно. Започнах да й давам вашия сиропът за имонитет. По принцип е доста често боледуващо дете оновно проблемът е бял дроб. Има поддържаща схема от нейният педиатър и тя е: Купрум металикум d30 сутрин, вечер поумон хистамин 15, шс 6, събота арсеникум албум 15, неделя пулсатила 15. Питането ми е мога ли да добавя към тази схема и за какъв период Лимфомиозот таблетки. Ще ви бъда много благодарна за мнението Ви.

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Янка,
   Няма нужда да добавяте Лимфомиозот. Продължете със схемата, която включва Сиропа и хомеопатията на вашата лекарка.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 2. Мария

  Здравейте,моят син страда от трета сливица и другите 2 са доста уголемени и често прави бронхити и пневмонии,видях в листовката че диропа действа благоприятно при трета сливица.Може ли съвет,пил е Имунотрофина,не му помага,както и лимфомиозот

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Мария,
   Да , сиропът Имунокидс добре се отразява на третата сливица. Може да направите курс за 2 месеца. Поръчайте си още сега, защото днес е последния ден на предлагането му.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 3. Йорданка

  Здравейте др Янакиев
  Синът ми е на 4 години и често боледува.Също така имаме и проблем с трета сливица чести кашлици със спазми и затова пием ефира през цялата зима.Питането ми е какво мога да давам за профилактика тъй като следващата седмица започваме и градина. Давала съм и от вашия сироп и бях доволна може ли пак да даваме от него и дали ще е достатъчно само сиропа и дали да се дава и нещо друго в допълнение.Благодаря

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up