Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Свръхдоза пико убила хубавата Ралица

Лицето й беше посиняло, а от устата й излизаше пяна, разказа Добрин Пасков, който я закарал до болницата

18-годишната ученичка Ралица Русева е колабирала от пико, пише „Флагман“. Красивото момиче приело дозата в събота вечерта в дома на приятеля си Иван в квартал Лозово, след което получила гърч и припаднала.Всичко станало за минути. Въпреки бързата реакция на гаджето й тя издъхнала в колата на път за болницата. Била закарана в спешното като труп, където само констатирали смъртта.

„Още не мога да се възстановя от загубата на Рали, не съм спал, трудно ми е да говоря“, разказва отчаяно Добрин Пасков, който закарал колабиралата ученичка в МБАЛ-Бургас.

Добрин Пасков и приятелят й Иван направили всичко възможно, за да я спасят. „Шофирах като луд. Бързах, за да я спасят, но… Отваряше очи, после пак припадаше. Беше с посиняло лице и устни, а от устата и излизаше пяна“, разказва ужасен Добрин.

Мъжът е таксиметров шофьор. Той е сред най-близките на приятеля й Иван. Получил вика му за помощ в събота вечерта и веднага се отправил към дома му. Двамата се опитали да свестят Ралица, но без особен успех. Момичето на моменти отваряло очи и опитвало да каже нещо, но от нея излизали само стонове.

„Виках, поливах я с вода, но виждах, че нещата са зле. Качих я в колата и тръгнах към болницата“, разказа Добрин.

След смъртта на Ралица двете момчета са отчаяни. Иван не спирал да ридае, а негови познати се страхуват да не посегне на живота си.

Ралица живеела от около две години в Бургас. Дошла от Стара Загора, където все още били майка й сестра й.

Когато пристигнала в Бургас чаровната Ралица имала амбиции за красив живот край морето. Била весела, контактна, много емоционална и бързо се влюбила в Иван. Според запознати именно компанията на Иван я тласнали към дрогата. Пристрастила се бързо. Не чувала предупрежденията.

Едва дни преди смъртта си споделяла на своя съученичка, че иска да спре. Обичала много Иван. В последните седмици била с гнойни обриви по цялото лице, което е явен показател за качеството на дрогата, която е приемала. Нейни близки разказаха, че бащата на момичето не отишъл на погребението. /БЛИЦ 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up