Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Родители превръщат децата си в тайни агенти и ги пращат на забавачка, за да…

Така те подслушват и наблюдават лелките, ако имат съмнение, че малчуганите са малтретирани

1490809909-940201-2

 

Родители превръщат децата си в тайни агенти, като ги пращат на градина със скрити камери и микрофони. Според един от най-големите сайтове за шпионска техника, всяка седмица по една майка оборудва детето си с „бръмбари“.

Цената за пълен комплект излиза около 100 лева, изчислява Монитор. Обичайно родителите прибягват до крайните мерки, когато имат съмнения, че детето им е малтретирано в забавачката или училище. След като видят записите, често семействата ги пускат като предупреждение в социалните мрежи.

Подобен скандален запис се появи и днес, когато стана ясно, че възпитателка тормози хлапетата в училище във Владая. Оборудването може да прави запис на почти целия ден на детето в забавачката. Повечето камери и микрофони са скрити в часовници или медальони, както и в ежедневни вещи на детето като играчки например. Има и такива, които могат да се сложат дискретно във всеки един предмет.

Единственото необходимо нещо е да се стигне след това физически до камерата, за да се свали записа. По-скъпите еквиваленти предлагат връзка с телефона на родителя, но проблемът при тези устройства е, че са скъпи и трябва да има постоянна връзка с интернет на мястото, където е монтиран бръмбара. Суперджаджите могат да бъдат открити на ниски цени както онлайн, така дори и по пазари и тържища като „Илиянци“ например./Блиц

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up