Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТ: МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОЗНАЕТЕ КОЕ ОТ ТЕЗИ БЕБЕТА Е МОМИЧЕНЦЕ?

Да разпознаете пола на някоя бебе, може да е доста трудна задача особено ако дрехите му не могат да ви помогнат. Според учените възрастните дават правилен отговор само при 60% от случаите, а педиатрите не се справят много по-успешно.

Мислите ли, че можете да се представите по-добре? Днес ви представяме един забавен психологически тест, който ще разкрие не само колко сте наблюдателни, но и какво криете в душата си.

Така, да започваме! Погледнете тези четири бебета отново и направете своето предположение:

which-baby-00

 

Готови ли сте? Нека проверим дали сте познали и какво разкрива вашият избор.

 

Бебе №1

Ако сте избрали бебе №1, то вие сте човек на логиката, който твърдо вярва в своите убеждения. Вие първо анализирате ситуацията, а по-късно взимате решение. Въпреки че не се ръководите от интуицията си, винаги се стремите да не нараните чувствата на другите при взимането на решение.

Мразите конфликтите и често поставяте чуждите интереси пред своите собствени, въпреки че другите невинаги го заслужават. Ние ви препоръчваме да останете все така мили и възпитани, но без да робувате на чуждото мнение. Време е да се фокусирате върху себе си и собствения ви живот. Не отлагайте мечтите си за утре. И не, бебе №1 е момченце. Верният отговор е бебе №2.

 

Бебе №2

 

Избрали сте бебе №2? Вие сте изключително креативна личност. Предпочитате да водите активен живот и нямате нищо против новото и непознатото. Животът е много по-интересен, когато пред вас стои някое предизвикателство. Никога не пропускате възможност да научите нещо ново и не се страхувате от промяната, защото смятате, че всичко се случва с причина. Живеете на пълни обороти, но понякога се затваряте в себе си, истинската интимност ви плаши и не обичате да допускате хората до сърцето си.

Да, има хората, които са до вас само защото търсят изгода, но има и такова, които искат да ви опознаят просто защото ви харесват и ви се възхищават. Просто им дайте шанс.

И честито! Точно това бебе е малката дама!

 

Д-р Марио Имунокидс – най-добрия природен имуностимулатор за Вашите деца.

 

Бебе №3

Ако сте предположили, че е бебе №3, то вие сте много комуникативна личност. Притежавате безспорен чар, който ви помага да се разбирате с околните. Въпреки че около вас винаги има много хора, вие държите страшно много на приятелите си и никога не бихте ги изоставили. Много цените времето, което прекарвате с тях. Обичате приключенията, а рутината ви подлудява. Понякога действате твърде импулсивно, но това е така, защото обичате да рискувате – вашият наркотик е адреналинът. Хубаво е обаче понякога да мислите и за последствията.

Винаги помнете, че в живота ви има много чудесни хора, които не просто ви ценят, а истински ви обичат. Така че следващия път, когато вземете някое импулсивно решение, помислите дали то няма да нарани човек, който много държи на вас.

И не, това бебе не е момиченце. Верният отговор е бебе №2.

 

Бебе №4

Ако мислите, че бебе №4 е правилният отговор, то вие сте сърцат човек, но с голямо его. Стареете се да бъдете добри с хората, но в същото време си мислите, че винаги сте прави и останалите трябва да ви слушат. Вие сте силна личност, която лесно се адаптира към новите ситуации, затова често сте в ролята на лидер. Хубавото е, че кипите от творческа енергия и умът ви е пълен с креативни идеи, така че неусетно и другите ви приемат за лидера на групата.

Все пак ще е добре и понякога да се вслушвате в мнението на останалите, защото не може винаги да сте прави. Ако искате да задържите правилните хора в живота ви, трябва да се научите да бъдете добър слушател. Хората около вас също искат да знаят, че ги ценят и уважават.

Освен това добрите лидери могат да преценят кога чуждото предложение е по-добро.

И не, бебе №4 не е правилният отговор, момиченцето е №2./ Дама бг

 

 Кодът на детския имунитет – книгата, която е необходима за всеки родител…

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up