Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Проф. Мермерски: Внимавайте, Великден може да ви вкара в болницата!

Яйце, мляко, мед и коняк – рецептата за повече секс.

Зехтин, домати и краставици са спасението на Великден. Особено за тези, които са изкарали постите. Това предупреждение направи от ефира  проф. Христо Мермерски. „Агнешкото е трудно смилаемо, както и свинското. Обезателно трябва да има салата. Българинът прави добре, че когато пие ракия, хапва салата“, каза професорът.
„Зелена салата с повече пресен лук и чесън ще ни спаси от тежест в корема. Най-точната рецепта е да не се прекалява, но когато човек седне на маса, неусетно претоварва стомаха. След това се получават няколко неприятни резултата. Ако се прекали, ще усетите тежест в стомаха. После идва гаденето и евентуално повръщане. Най-лошо е, ако се стигне до болница. Комбинацията обилна храна и алкохол е особено опасна за тези, които са постили“, предупреди проф. Мермерски.

„Англичаните всяка сутрин закусват три яйца и шунка, а живеят средно 15 години повече от нас. Яйцата повишават холестерола, но в комбинацията с ненаситени мазнини не са опасни. Започва се с едно-две седмично, за да свикнем. Прясно яйце, прясно мляко, чист натурален мед и коняк – ще се любите много по-често. Това е така нареченото кокошо мляко, което помага и за по-лесно забременяване“, посъветва именитият специалист. Той все пак каза, че движението е особено важно, защото гори калориите. „Футбол, волейбол, това са активните спортове“, каза проф. Мермерски.

„Сутрин чаша топла вода с една лъжица ябълков оцет и една лъжица мед – това е тайната за чисти кръвоносни съдове. Пийте всяка сутрин тази комбинация“, издаде своята тайна професорът.

„Въздържам се от хапването на меса, но ще ям агнешко със салата и сок на Великден“, призна Мермерски за своята трапеза. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up