Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Преобръщане на реалността

Версията, че двойката фотони се появява от Нищото е, за да си представим ДУАЛНОСТТА. Но това не е двойка фотони, а е един фотон в две състояния. Аналогично това може да се разгледа като делене на клетката – няма делене, а е една клетка – две състояния. Протон и електрон в атома не са две отделни „материи“, а е една и съща енергия в две състояния – вероятна енергия (неизбрана вероятност, електрон – облак от вероятности) и избрана (протон – фокусирана (избрана, центрирана)) вероятност. Това е принцип на СЪЩЕСТВУВАНЕ! Един фотон – две състояния. Един атом – две състояния (ядро и електрон). Един човек – две състояния (Холограма и Източник) и т.н….
Разбираме, че сте схванали нещата, но идеята е допълнително да се замислите за трите стъпки в човешкото развитие, които предопределят не просто излизането от личната зона на комфорт, макар че това е важно. Необходимо е да се излезе от общата (егрегорна) зона на комфорт. Защото излизането от личната може да се окаже егрегорен егоцентризъм. За даден индивид една ситуация може да се явява излизане от зоната на комфорт, но като цяло е егоцентрична и обслужаваща удоволствието на всички (в рамките на егрегора). При целият този процес грешката, която е допусната е, че фактът, че вместо да се единявате като Източник-Холограма-Глобална отговорност (Трансмутация-ЛИО-ЕЛГО), вътрешно в себе си ги разделяте. А те са ЕДНО ЦЯЛО С ТРИ СЪСТОЯНИЯ, които преливат едно в друго. Понеже състоянието ТРАНСМУТАЦИЯ е мигновено, говорим за ДВЕ ВИДИМИ СЪСТОЯНИЯ. Третото го пропускаме, защото не го виждаме.

Идеята на Академия Когиталност е да се види преливането и единението и на трите състояния. Да се осъзнае, че сме едновременно и Източникът, и Холограмата, и Отговорността – и Пътят, и Източникът, и Животът…
В този план на разсъждение, ето я и практиката:
1. Една ИДЕЯ – две състояния (съмнение и вяра; необходим е ИЗБОР). Ако нямаш избор, всичко остава вероятност в Потенциала. Нужна е категоричност в изборите (ИЛИ – ИЛИ).
2. ПРАВЕНЕ (идва след избора и ИЗИСКВА ОТНОВО ИЗБОР – правя или мързелувам). И тъй като говорим за един фотон – две състояния, лесно можем да осъзнаем, че МЪРЗЕЛУВАНЕТО Е ПРАВЕНЕ В НЕЖЕЛАНАТА от нас ПОСОКА. Т.е. аз така или иначе правенето е винаги, но в единия случай е в желаната, а в другото състояние – в нежеланата от нас посока.
3. ПОСТОЯНСТВО В ПРАВЕНЕТО – ИЗИСКВА ОТНОВО ИЗБОР – ще го правърна ли чрез правене в удоволствие (навик), или ще го превърна в АГОНИЯ (като не го правя постоянно, а всеки път го започвам отначало и отново):
– Ако го превърна в навик, започват да ми идват следващите идеи – как да го подобря, разширя и допълня (връщам се към идея 1).
– Ако го превърна в агония, започвам да страдам, да се мъча, да се колебая, да се чувствам жертва – това е разширяване на избарната от мен посока (агония). Това разширяване води до нови идеи относно самата агония, т.е. пак отивам към точка 1 и цикълът се затваря.
ИЗВОД:
ПРОМЕНЯЙКИ ИЗБОРИТЕ СИ, ПРОМЕНЯМ ПОСОКАТА И РЕЗУЛТАТА, ПРОМЕНЯМЕ И ПАРАЛЕЛНАТА СИ РЕАЛНОСТ…

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up