Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Правило 5-5-5: Подготвя се за 5 минути, лечението продължава 5 дни, отслабва се с 5 кг.

Вълшебна  напитка  за  бърз  метаболизъм  и  дренаж.

DSC_5850

 

Най-добрият пример за силата на природата се крие в една проста напитка и правилото 5-5-5, като през първите 5 дни можете да се отървете от т.нар фалшиви кг.

Първо правило 5-5-5 се състои от проста напитка и няколко съвета, които ако искате да постигнете максимален ефект, трябва стриктно да спазвате. Трите цифри пет отнасящи се до скоростта на подготовка от 5 минути, лечението 5 дни и максималните възможни резултати, сваляне на 5 кг.

Съставки: – 60 грама пресен магданоз

– 1 лимон

– 1 чаша вода

Приготвяне: Магданозът добре се измива и се  поставя в блендер. Добавя се един лимон и една чаша вода. Всичко това се разбърква добре. Начин на консумация: – напитка се пие всяка сутрин след като станете, преди ядене и пиене.

Процедурата се повтаря пет поредни дни без прекъсване.

След петия ден се прави почивка от 10 дни и по желание процедурата се повтаря. Тази отвара ускорява метаболизма и храносмилането, предотвратява натрупването на вода в организма и надутостта и помага на организма за бързо и ефективно изгаряне на мазнините и калориите.

Забележка: Правилото 5-5-5 няма в рекорден срок да стопи натрупаните мазнини, а ще ускори метаболизма и да помогне по-бързо да достигнете до желаните резултати. Загубата на килограмите, които бързо ще забележите, най-вече се отнася до загубата на вода в тялото. Именно заради това, първите пет килограма, които можете да загубите се наричат „фалшиви кг“. Но след това можете да забележите реалните загуба на килограми.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up