Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

„Правилото за шестте сантиметра” ще промени живота на всяка жена!

 

67909fecdedbae08214b0f676104af58-740x555

Красотата е нещо, което вълнува всяка дама. Няма жена, която да не иска да бъде красива, нежна, стилна и красива във всяко едно отношение.

За да спрете да се тормозите, то сега  ще ви предложим едно правило, което безпогрешно ще ви разкрие какво трябва да (не)правите, за да бъдете супер красиви.

Това е „правилото за шестте сантиметра”.

И така – всички знаем, че външният ни вид и най-вече косата са нещата, които правят най-силно първо впечатление.

„Правилото за 6-те сантиметра” е свързано именно с косата. Къса, дълга, права или къдрава, светла или тъмна – все въпроси, които си е задавала всяка една жена.

Но ако не сте намирали отговор, то сега вече има такъв. Дилемата ви вече е прекратена, благодарение на правилото, което е разработено от Джон Фрида. На базата на наблюденията на много хора, известният фризьор, на когото се доверяват много от холивудските звезди, определи, че всичко зависи от една конкретна пропорция.

Д-р Марио ИмуноБуст – природен  сироп  за  имунитет  и  жизненост  на  съвременната  жена

Става въпрос за разстоянието между брадичката и ухото ви. За да го измерите точно, най-добре е да използвате молив и линийка. Моливът трябва да се постави хоризонтално под брадичката, а линийката да се измери разстоянието от молива до ухото на ухото.

Вижте линията, каква е стойността му?

Ако разстоянието е повече от 6 см, това означава, че късите прически не са за вас, ако са по-малко – тогава ще изглеждате много добре с къса коса.

 

Пробиоткът на Д-р Марио – при  вагинални  течения  и  нестабилно  дебело  черво…

 

Уважаеми дами, това, разбира се, е само трик, който може да определи дали косата струва да се реже. Освен това, състоянието на косата, текстурата и формата на подстригването също са важни. И накрая, вие сами трябва да решите с колко дълга косата се чувства комфортно – това е най-важното правило.jenata.blitz.bg

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up