Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Почина прочутата ясновидка и целителка Джуна (ВИДЕО ИЗПОВЕД)

 

Прочутата руска ясновидка Джуна Давиташвили е починала след два дни в кома без да дойде в съзнание, предаде преди минути lifenews.ru. За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел актьорът Станислав Садалски.Джуна бе два дни в кома и днес си отиде от този свят. Линейка я е прибрала от Арбат, където тя отишла в магазин до дома й да си напазарува храна.  Там й прилошало. В болницата са откирли, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.

Впрочем, тя отдавна беше мъртва, още от деня, когато синът й  Вахтанг загина в автокатастрофа. Тя беше мъртва духом и телом, и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо ослепяваше. Просто не можа да преживее смъртта на сина си, допълва актьорът.

Сред известните пациенти на Джуна са: Леонид Брежнев, Иля Глазунов, Джулиетта Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастроянни, Андрей Тарковски, Федерико Феллини и много други. Тя беше и приятелка с българската пророчица Ванга, припомня lifenews.ru.

Последната публична поява на Джуна бе през пролетта на 2014 г, когато в в ефира на местен телевизионен канал, заяви че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга за наближаващата Трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред. / БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up