Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Покъртително: Полицай пее песничка на детенце, за да не види катастрофиралия си баща (ВИДЕО)

„Това можеше да е моята дъщеря”, споделя Ник Стрък

 

 

Американският полицай Ник Стрък се превърна в истински герой, след като в интернет се появи трогателната история на един негов случай. Той беше заснет как пее детска песничка на 2-годишно момиченце, за да го разсее и да не види тялото на баща си, загинал при катастрофа, съобщава „Мирър”.Стрък бил сред първите пристигнали на мястото, където ван с 4 деца и 2 възрастни катастрофирал и се преобърнал близо до Брайтън, щата Колорадо. Всички шестима пътници били изхвърчали от автомобила, тъй като никой не е имал предпазен колан.

Стрък поел грижата за 2-годишно момиченце, докато лекарите се занимавали с другите пострадали. Той накарал детенцето да гледа в съвсем друга посока и му запял „Блести, блести, звездичке”, за да я разсее. В това време медиците вдигали тялото на загинал мъж, за когото се смята, че е баща на момиченцето.

Полицаят също имал дъщеричка на 2 години, на която пеел тази песничка. „Когато чуеш, че са замесени деца, ще ви кажа, всеки, който отговаря на сигнала, усеща болка в стомаха. Първото нещо, което се опитваме да правим на местопроизшествие, ако можем, е да успокоим хората, разбира се най-вече децата”, сподели той.

„Имам 2-годишна дъщеря и тя е първото ми дете. Разбира се, първата ти мисъл е, че това можеше да е твоето дете”, добавя той.

„Не съм медицинско лице, но знам как да дам прегръдка на някого. И трябва да вярваме, че всеки един от полицаите, пристигнал на място, би направил същото”, споделя Ник.

По-тежко пострадали жена и дете са откарани в болница с хеликоптер. Останалите три деца са транспортирани с линейка. Всички са без опасност за живота.

От полицейския участък в Брайтън похвалиха своя колега за това, което е направил при този трагичен инцидент. Те написаха на страницата си във Фейсбук: „Изключително се гордеем с мъжете и жените в нашия отдел. Добра работа, полицай Стрък!”./БЛШЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up