Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Покъртителен разказ на една родилка

 

Покъртителният разказ на младата родилка Наташа Габровска, преживяла истински кошмар в болницата в Тетевен, предизвика бурна реакция във виртуалното пространство. Репортажът за скандалния случай беше излъчен в Господари на ефира”.Репортерите бяха повикани от брата на родилката. Той разказа за ужасното поведение на д-р Нина Байчева, завеждащ АГ отделението в тетевенската болница. „Виковете на д-р Байчева бяха нечовешки. Тя се държеше, дори с животно човек не би се държал така”, разказа той.

Разказът на самата Наташа пък е ужасяващ. Когато почнала да ражда, д-р Байчева пристигнала отнякъде с черна рокля и дълги нокти, с които буквално започнала да я дере отвътре. Тя крещяла по нея и се оплаквала от виковете й: „Напъвай! Запек не си ли имала? Вие не се научихте да раждате!”.

Докторката накарала две сестри да седнат върху жената. Те започнали да я натискат, докато тялото й било извито в болезнена поза. Целия разказ вижте във видеото: 

След нечовешки грубата и некадърна намеса на лекарката, която използвала железа, тя започнала да обвинява Наташа: „Ти си умори детето”. Тя била предадена на братята и съпруга си гола от кръста надолу, кървяща. В същото време една акушерка започнала да се кара на Байчева как е могла да постъпи по този начин.

Не семейството било съобщено, че бебето не диша. Чакали екип от Плевен да вземе мерки, тъй като Окръжната болница в Ловеч отказала да прати линейка.

„След това големият кошмар, в който трябваше да се прибера вкъщи, за да посрещна умрялото си дете и да направим неговото погребение”, завърши през сълзи Наташа.

След излъчването на репортажа социалните мрежи завряха от възмутени коментари и призиви за разправа с лекарката.

 

БЛИЦ 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up