Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Питали ли сте се, защо бебетата на просякините винаги спят?

Защо бебето в ръцете на просякините винаги спят?

В близост до автобусна спирка седи жена. Косата й е разпиляна и мръсна, гледката жалка и мрачна.

 

Жената седи на мръсния под, а освен нея има кутия, в която хората хвърлят пари. В нейните ръце спи бебе.

 

„Богородица с бебето „ – множество минувачи ще дарят пари. На хора като нас винаги им е жал за тези, които са по-малко късмет .

 

Даването на милостиня изглежда стъпка в правилната посока?

 

Преминах покрай жената. Не й дадох пари, защото знаех, че това е банда. Парите в крайна сметка ще вземе този, който контролира просяците в района. Тези хора притежават множество луксозни имоти и автомобили. И просяците получават нещо, разбира се, бутилка ракия и сандвич.

 

Месец по-късно … като гръм от ясно небе ме порази мисълта … Погледнах в бебето, облечено както винаги в мръсен анцуг. Разбрах, че нещо неестествено има в цялата ситуация. Бебето спеше. Никога не мрънкаше, не плачеше, винаги спеше, с лице обърнато към жената, която най-вероятно е майка му .

 

Някой от вас, скъпи читатели има ли деца? Спомняте ли си, колко често са спали децата ви на тази възраст? Час или два най-много, а не постоянно, следобедна дрямка и пак плач. За месец, преминавайки покрай спирката, никога не видях това бебе да плаче!

 

Защо спи през цялото време? Нужно ми е да получа отговор на въпроса – Защо бебето спи ? И го получих …

 

Попитах човек, който ги разбира тези неща много по-добре от мен и който със своя отговор ме шокира, със спокоен глас каза: Тези бебета са на хероин …

 

За да спи по цял ден бебето, е необходимо да му дадеш алкохол или наркотици. Разбира се  органите на децата не могат лесно да се справят с такива токсини и децата често умират. А минувачите ще хвърлят пари на неговата въображаема майка, вярвайки, че постъпват морално …

 

На следващия ден, жената седеше на улицата и държеше в ръцете си бебе. Но в ръцете й не беше същото бебе от вчера …

 

Когато срещнете жена с бебе на улицата, помислете преди ръката да ви да посегне към пари. Помислете за това, че ако вашата милостиня я няма, този бизнес ще умре. Той би трябвало да умре, а не децата да са на наркотици и алкохол. Не гледайте на съня на бебето умилително.

ЗА ЖЕНАТА

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up