Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Петър Дънов: Черешите крият висша сила

Ударни дози витамини и микроелементи получаваме при хапването на сезонния плод череша. Петър Дънов обаче разкрива, че тя крие доста по-голяма тайна, отколкото сме подозирали. „В черешите се крие законът на Свободата. Те имат райски произход и носят много силни чувства“, разкрил веднъж Дънов пред учениците си.

Съвети

Основателят на Бялото братство съветвал да се ядат череши при малокръвие и болен стомах. Той обяснявал още, че храните са материализирани мисли на Същества, които стоят по-високо от нас. Тези мисли се трансформират у нас, когато ядем съответните плодове и зеленчуци. „Хубаво е човек да яде с приятно чувство и да благодари на Бога“, учил Дънов.

Метафизикът казвал, че дори да подържим в ръцете си вълшебните плодчета, можем да се заредим с енергия, оптимизъм и ще прогоним стреса и лошите мисли. Черешата помагала за обновяването на кръвта и проблемите с опорно-двигателния апарат и стомаха.

Експериментът

Веднъж Дънов дал за задача на учениците си да направят опит с череши. „Когато се усещате, че не сте разположени или сте отпаднали духом си купете от пазара половин килограм най-хубави череши. После ги измийте и седнете на тревата, като сложите черешите пред вас и започнете да и съзерцавате и да размишлявате“, посъветвал последователите си Беинса Дуно. Процесът по съзерцания трябвало да продължи не повече от 15 минути, след което бавно да се изядат.

Черешите са отлични за симпатичната нервна система и помагат на онзи, който има затягане, запичане на червата. „Деца и големи да ги ядат при малокръвие и неврастения. Но ги яжте не механически, а с любов. Само така може да получите всичко от скритото в плода“, съветвал феноменалният българин.

 

http://www.bgnow.eu/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up