Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Отиде си малката Анна-Мария, не успя да пребори рака

Семейството ще дари събраните за лечението пари на други деца

 

Момиченцето от Бургас Анна Мария, което всички оприличаваха на ангелче, загуби тежката битка със злокачествено заболяване, която въпреки крехката си възраст тя води с усмивка и надежда. До нея неотлъчно беше майка й Донка Гепова, хиляди добри хора бяха трогнати от борбата на детето и от всеотдайността на майка му.Ани обаче не успя да победи и да сбъдне мечтите си, които е имала на своите 14 години – да учи, да играе, да бъде с приятелите си, съобщава „Флагман”.

„Скъпи, приятели, нашата Ани ни напусна! С голяма мъка ви съобщаваме тъжната новина. От името на семейството изказваме благодарност на нейните съученици, на двете училища, които организираха събития и събраха голяма част от средствата, на цял Бургас, на медиите, на всички хора, които не я познаваха, но я подкрепиха”, написаха тази вечер нейните близки в страницата, създадена специално в подкрепа на Ани.
Семейството й ще дари събраните пари за други болни деца.

„Ще ви държим в течение за кого и как ще бъдат дарени средствата. Почивай в мир, Ани! Обичаме те! Вярваме, че сега си на едно по-добро място”, съобщават почернените близки.

Анна Мария беше дете, което грабна сърцата на много хора, в Бургас нееднократно бяха организирани кампании в нейна подкрепа като най-всеотдайни бяха нейните връстници, които искаха да я видят обратно в училище.

Детето учеше в ОУ „Васил Априлов”, когато само за дни животът на семейството се преобърна заради тежката диагноза. Усмихната, лъчезарна, любвеобвилна и състрадателна Ани печелеше приятелства. Мечтата й беше да завърши Немската гимназия в Бургас.

Всеки, който има желание да изпрати момиченцето в последния му път, може да го направи утре (3-ти април) от 13:30 ч. в ритуалната зала на Гробищен парк-Бургас./БЛИЦ 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up