Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Няма случайни срещи

shutterstock_650055484

На този свят нищо не е случайно. Всяка среща или пък случайно запознанство служат на определена цел. Понякога имаме нужда от хора, които да ни отворят очите и да ни помогнат да променим посоката на живота си; понякога — да ни развеселят и да ни напомнят кои и за какво сме на тази земя. Понякога, срещаме някои от тях само за миг. Не ни е дадено да знаем предварително защо съдбата ги води в живота ни точно в този момент. Понякога Вселената ни изпраща хора, които просто трябва да ни се притекат на помощ, дори и мимоходом. И макар да не можем да предвидим всичко това, може поне да се подготвим за тези житейски изненади. Ето 3 вида предначертани връзки

 1. Хората, които трябва да ни събудят

Това са тези, които идват и остават трайно в живота ни. Те може да са нашите половинки или сродни души. Със сигурност това са хората, които напълно променят живота ни.

2. Хората, които ни помагат да си спомним кои сме

Понякога, докато следваме житейския си път започваме да губим себе си. Улисани в ежедневието забравяме за какво сме мечтали, какви сме искали да станем, кои сме всъщност. Има хора, които идват в нашия живот, за да ни помогнат да разберем кои сме ние и да се завърнем към истинската си същност.

 3. Хората, които са важни в този момент

Онези моменти, когато започваме разговор със случаен спътник и не можем да спрем. Или когато просто разменяме усмивка, докато се разминаваме с непознат на съседния ескалатор. И всичко това изглежда като космическа връзка, която просто трябва да се случи.

Само защото някой просто преминава през живота ни, не означава, че срещата с него няма смисъл и цел. Невидимите нишки, които ни свързват един с друг правят живота ни толкова  невероятно непредсказуем и вълнуващ. Защото никога не знаем кога ще срещнем този, който ще ни накара да променим живота си.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up