Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Нова “самоубийствена” игра за тийнейджъри

m_6a0c943447347a8d408bcaae797dc9de

 

 

Нямахме време да издишаме след „Синия кит“, тъй като се появи нов ужасяващ проблем. „Самоубийствената“ игра за тийнейджъри, наречена „Момо“, бързо се разпространява по целия свят, причинявайки истински страх.

Кошмар, подобен на кукла, чака децата, които използват WhatsApp в мобилните си телефони.

Полицията се опасява, че вече е взела живота на 12-годишно момиче.

Разследването разкри, че все повече и повече тийнейджъри по целия свят се присъединяват към потребител на WhatsApp, наречен „Momo“, който след това им изпраща поток от насилствени образи.

Всичко свършва с предизвикателство – детето е поканено да се самоубие.

Аватарът на Момо, използван в играта, е страховито изображение на жена с гротескни черти и пилешки крака, чийто прототип е куклата на Мидори Хаяши.

Това е работа на японски художник, който между другото, няма нищо общо с играта и наскоро се появи в токийската художествена галерия.

Мидори Хаяши е известен със способността си да дава на куклите си напълно

 

Въпреки факта, че Момо е създаден като произведение на изкуството, сега някои анонимни потребители на Интернет използват този страховит образ, за да разпространяват страх чрез Интернет.

Не отговаряйте на

В допълнение към WhatsApp, това изображение се наблюдава в социалните мрежи (по-специално в Instagram и Reddit)

Играта вече се е разпространила в САЩ, Франция, Мексико и Германия. Освен това аржентинската полиция вярва, че самоубийството на 12-годишно момиче също е свързано с „Момо“.

Не участвайте в играта „Момо“! Ако видите лицето на странна жена в телефона си, знайте, че това е последният вирус, който е много опасен за тийнейджърите!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up