Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Нещо хубаво – падналият Стефчо бързо се възстановява

Състоянието на 4-годишния Стефан, който падна от 10 метра във варненски мол, е малко по-добро. Температурата му е спаднала и лекарите са оптимисти, че той ще започне да се възстановява, съобщават от болницата.Момченцето бе прието на 20 август вечерта с опасност за живота във варненската болница „Св. Анна“.

Около 18.30 ч. 4-годишният Стефан бил оставен на грижите на аниматор, но побягнал от развлекателния кът. Подпрял се на движещия се гумен парапет на ескалатора, той го повлякъл и детето паднало от 10 метра височина. Пострадалото дете веднага е откарано с множество фрактури в болница, където лекарите се борят за живота му.

Стефан има 6 счупвания по тялото, вътрешни травми, черепно-мозъчна травма. Детето е на командно дишане. Екипи денонощно се борят за живота му.

От офиса на мола във Варна излязоха със съобщение за инцидента, в което заявяват, че детето е на 3 години и половина, побягнало е от детския развлекателен център „Kids Planet“, собственост на фирма „Глобал Геймс 2010“ ЕООД, наемател в Grand Mall, подпряло се е на гумения парапет на движещия се ескалатор, било е повлечено и е паднало от 10-метрова височина.

Служителите на търговския център са в готовност да окажат съдействие и дарят кръв при необходимост. Иззети са видеозаписи от охранителните камери, започнало е незабавно разследване./БЛИЦ

Scroll Up