Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Невероятни резултати при консумация на 3 литра вода дневно

Британка решила да направи интересен експеримент, който й донесъл нечувани резултати, пише в. „Дейли Мейл“.
42-годишната Сара Смит, майка на две деца, страдала ежедневно от главоболие и лошо храносмилане. Лекар и препоръчал да пие по 3 литра вода на ден в продължение на месец. Жената последвала съвета на доктора, като резултатът бил невероятен.
През целия си живот Сара пиела приблизително по литър вода на ден. След като прочела за благоприятния ефект на живителната течност, ако се пие в по-големи количества, жената решила да последва съвета на медиците и да поема 3 литра вода в продължение на 4 седмици.
Целият експеримент е предаден седмица по седмица от британския ежедневник. Още след 7 дни жената почувствала първите резултати. Главоболието изчезнало, храносмилателната система започнала да функционира правилно.
Тя не само се чувствала, но и изглеждала по-добре.

„Само с помощта на водата заличих 10 години от лицето си“, споделя Сара.
В началото на експеримента британката имала тъмни кръгове под очите, кожа без блясък, бръчки и петна по тялото. След 4 седмици лицето й е напълно променено. Тъмните сенки изчезнали, кожата й станала като на дете. Чувствала се по-здрава и дори по-слаба, макар, че не била променила нищо друго от начина си на живот.
Сара призовава всички да изпробват нейния метод. Единствено с помощта на естествените дарове на природата може да се постигне такова цялостно подобрение на организма, твърди тя.

Трибали

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up