Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

На басейн – да ……но само личен .


Лавинообразно се увеличава броят на пациентите , които имат оплаквания след посещението на басейн.
Страшно много болести се проявяват агресивната среда на водата в басейна.
На първо място това са различни видове цистити и вагинити при жените. Те се причиняват от химичните съставки , които се ползват за да се поддържа „чиста водата”. Те убиват нормалната флора на влагалището и най – вече Лакто бацилите. При тази ситуация равновесието в женската флора е нарушено и се активират „лошите” бактерии и гъбички , които въобще не липсват. В резултат – безкрайни течения и цистити.
Друга патология , която срещам е иритативните конюнктивити – силно зачервени очи , които трудно се поддават на лечение от традиционните медикаменти.
А за появата на кожни обриви просто не искам да споменавам . Те са толкова разнообразни и упорити , че кожните лекари , които са дефицит през летните месеци , се затрудняват да ги лекуват.
За това – избягвайте общите басейни.

    1. Mario Janakiev

      Здравейте , Най – добре се повлиява от капките ОКуфлаш – 3 пъти по 2 капки. Ако няма ефект до 3 дни – консултация с офталмолог .


      Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up