Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Народна рецепта за остро зрение и подмладяване

Освен по-добро зрение, сместа подмладява и дори заличава белите коси

Ако имате проблеми с очите, предлагаме ви една много ефективна смес, с която да подобрите зрението си. С нея дори може да махнете и очилата си или най-малкото да смъкнете няколко дьоптъра от тях, споделят хора, които са я изпробвали. Освен за остро зрение, рецептата се слави като смес с доказано подмладяващо и въстановяващо действие. Тя е лесна, евтина и достъпна и всеки може да си я направи вкъщи и да я изпробва, тъй като продуктите са изцяло натурални.

Народна рецепта за остро зрение и общо подмладяване

Народна рецепта за остро зрение и общо подмладяване

Ако я използвате достатъчно дълго, най-напред ще се възстанови зрението ви. Изпробвали рецептата споделят, че са известни случаи на подобрение от минус 4 до минус 2 диоптъра.
Второто подобрение е върху кожата на цялото тяло. Тя ще стане много гладка, подхранена и мека. Третият положителен ефект е в това, че ако косата ви е започнала да посивява, може да възвърне цвета си, както и да стане по-лъскава и гъста.
Необходимите продукти за приготвяне на рецептата са 200 грама ленено масло, 4 лимона, 3 глави чесън и килограм мед.
Два лимона с кората и два обелени лимона се смилат, към тях се прибавя смления на кашица чесън. Прибавят се медът и лененото масло, всичко се обърква добре, сле което се прелива в стъклени буркани с капачка. Сместа трябва да се съхранява на хладно и тъмно място – най-добре в хладилник.
От тази смес се взима по една супена лъжица преди хранене, докато тя свърши. Най-добре е да разбърквате, смесвате и приемате еликсира с дървена или пластмасова лъжица, а не метална, която унищожава полезните съставки. След като свърши, можете да си напаравите втора доза за остро зрение и общо подмладяване на организма.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up