Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

МОМЧЕ, КОЕТО ПИШЕ ДОМАШНИТЕ СИ ПОД УЛИЧНА ЛАМПА, ТРОГНА МИЛИОНЕР

Видео с момче, което пише домашните си под улична лампа в Перу, трогна милиони хора по целия свят, пише Mirror.

Виктор Мартин Ангуло Кордоба, който е само на 11 години, опитва да си научи уроците под уличното осветление в Перу. Без електричество в семейния си дом, ученикът седи на тротоара в Моче, за да прочете книгата си.

Видеото скоро беше споделено в социалните медии и е привлякло вниманието на 31-годишния милионер Якоб Юсуф Ахмед Мубарак от Бахрейн. След като научил за трудния живот на момчето, Мубарак отлетял за Перу.

 

Сироп Д-р Марио ИмуноКидс – ефективност

 

Милионерът дорил голяма сума пари на семейството на детето и буквално трансформирал живота му. Мубарак помогнал на майката на Виктор да създаде свой собствен бизнес и обещал да подпомогне на местното училище.

 

 

Милионерът разкри, че той също идвал от скромно семейство, подобно на Виктор, и се надява, че неговата доброта ще осигури светло бъдеще на ученика и на неговото семейство.

Виктор и семейството му изразиха своята огромна благодарност към Мубарак пред местни медии: „Благодаря ви за помощта, която предлагате, много ви благодаря, че ни помагате да изградим нашето училище. Благодаря  много, че имате такава доброта и отделихте време,за да дойдете в моя смирен дом, защото никой не го прави“, споделя майката на Виктор.

 

Сироп Д-р Марио ИмуноКидс – ефективност

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up