Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Момиче със синдром на Даун отслабна неузнаваемо и е готово за манекенка

Това 18-годишно момиче от Брисбейн, Австралия се казва Маделин Стюарт и е изпълнено с решимост да превземе модните подиуми. Само преди година тя беше обикновено невзрачно момиче със синдром на Даун, но Маделин решава да влезе във форма, започва диета и тръгва на фитнес, сваляйки 9,5 кг.

С огромно желание и силна воля тя успява да вземе живота си в собствените си ръце и да се превърне в красавица. В момента Маделин вече търси модна агенция, която би помогнала мечтата й да стане професионална манекенка да се превърне в реалност.

„Мади дълго време се бореше със стреса, използвайки за целта голямо количество храна. Това и стана навик и този порочен кръг трябваше да бъде разкъсан. Аз й оказах необходимата подкрепа и след няколко месеца се появиха първите резултати и нови привички”, разказва Розана, майка на момичето.

Сега Маделин плува 5 пъти седмично, занимава се с хип-хоп танци и ходи на уроци по крикет, за да участва в съревнования между хора с ограничени възможности.

С помощта на сайта Kickstarter Маделин се надява да намери модна агенция, за да започне истинска кариера. В начинанието й помагат нейният най-добър приятел Джейми Ли и гаджето й Роби.

„Хората със синдром на Даун могат да правят всичко каквото и останалите, но просто в свой темп. Дайте им шанс и ще бъдете възнаградени. Смятам, че е дошло време и всички да разберат, че хората със синдром на Даун могат да бъдат сексуално привлекателни и знаменити”, добавя майката на Маделин.

http://myclinic.bg/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up