Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Майчина прегръдка спасила малката Алиса при полета от 5-ия етаж

Рускинята Александра, която вчера скочи с момиченцето си – тригодишната Алиса, от петия етаж на квартирата си в Бургас, била в емоционален срив. Тя живеела с мъжа си в блок на ул. „Батак“ до Руската гимназия. Съпрузите и дъщеричката им били в България от три години. Руснакът работел, а жена му гледала детето. Той често пътувал в командировки до Москва, откъдето са родом и двамата. Московчанката прегърнала детето си и така се хвърлила отгоре – в майчината прегдърка момиченцето оцеляло, пише „Труд“. Детето е в стабилно състояние, борим се за живота му, казаха от болницата в Бургас.“От години все я виждах да разхожда детето с количката. Или само двете, или с мъжа й – много симпатичен млад човек, с дълга коса. Тя не говореше много добре български, но се разбирахме. Купувала си е стока от нас“, разказа продавачка в магазин за бельо в кооперацията.

Предния ден комшия влязъл в магазина и поискал чаша вода за Александра. „Лошо й е, да й дадем вода“, казал човекът. Същата вечер съседите разбрали, че на рускинята не й е добре, защото хазяйката й стояла при нея до полунощ.

„Беше много любезна и възпитана жена. С мъжа си никога не са се карали, поне не сме чули нищо. Вероятно психически се е сринала. Живееха доста самотно. Рядко излизаше сама, обикновено викаше такси“, разказаха хора от кооперацията.

В деня на инцидента учителки от гимназията излезли в междучасието да пушат. Точно в това време Александра полетяла от петия етаж на квартирата си. Учителките видели телата на майката и детето, които паднали на земята пред входовете на кооперацията и се разпищели. Веднага се обадили на Бърза помощ и на полицията.

Съпругът на жената е уведомен“, каза почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев.

Аутопсията на трупа на жената е приключила. Засега няма данни да е била пияна, казаха от полицията. Основната версия на криминалистите е емоционален срив. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up