Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Красивата Ангелина загуби битката с рака

 

Почина болната от рак Ангелина Кукова. 25-годишната красавица изгуби битката с коварната болест. Това съобщи певицата Сани-Алекса във Фейсбук. Преди една година Ангелина влиза в болница за операция на киста на стомаха. Впоследствие се оказва, че кистите всъщност са разсейки от рак на стомаха. Младото момиче претърпява много неуспешни операции, но болестта не иска да си отиде.Така сияещата Ани се превръща в развалина.Единствената й надежда е Турция, но лечението там струва 17 100 евро.Преди дни, на 14 юли 2015 г., в групата „Благотворителен концерт за Ангелина. Заедно можем повече” се появи съобщение, в което пишеше, че Ани отново ще се прибере в България, а причината – липсата на средства.

„Приятели, Ани утре я прибират обратно в България. Линейка от България ще отиде до Турция да я вземе. Парите им свършват. Имат и задължения към турската болница. Ще я настанят в частна болница в Сливен. Може да помогнете, като пратите пари в българската им сметка”, написаха приближени до момичета хора във Фейсбук.

Десетки родни изпълнители, сред които Тони Димитрова, 100 Кила, Играта, Спенс, се включиха в благотворителен концерт в подкрепа на Ани.

Вчера певицата Джорджиа обяви шокиращата новина, че Ани е загубила битката с рака. „Благодаря на всички добри хора, че бяхте с нас. Ани не можа да продължи живота си. Почивай в мир, мило ангелче. От цялото си сърце исках да ти помогна, съжалявам, че не успях, явно е било късно… Дано си на по-добро място. Завинаги ще бъдеш в сърцата ни. Съболезнования към родителите на ангелчето Ани. Съжалявам”, гласи постът на певицата. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up