Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Коронавирусът стигна Москва, в Китай блокират градове

Всеки заразен с новия вирус предава болестта средно на 2-ма или 3-ма души

 

Седем души с висока температура и признаци на новия коронавирус са хоспитализирани от хотел в московския квартал „Войковски”, съобщават руските медии. По предварителни данни всички те са китайски граждани.

Броят на смъртните случаи от епидемията от коронавируса в Китай нарасна до 56, като властите в тежко засегнатата провинция Хубей съобщиха за 15 нови смъртни случая и 323 нови потвърдени заразени.

Всеки заразен с новия вирус предава болестта средно на 2-ма или 3-ма души. Това е така при сегашните темпове на разпространение, които според експертите се влияят пряко от мерките за контрол и превенция от заболяването, намаляващи случаите с 60%.

Смъртоносният китайски вирус вече е в Европа

Властите в Хонконг обявиха, че с цел спиране на разпространението на болестта затварят популярните увеселителни паркове „Дисниленд” и „Оушън парк”. Хотелите обаче продължават нормалната си работа.

От 18:00 часа местно време в неделя Сиан спира автобусите на дълги разстояния и туристическите чартърни автобуси, влизащи в 10-милионния град.

Властите в китайския град Тиендзин, с население 15 милиона души, също решиха напълно да спрат автобусния превоз на пътници на дълги разстояния заради коронавируса.

„За да се прилага строг контрол върху разпространението на новия вид коронавирус чрез пътническия трафик, всички междуградски превози на пътници от и до Тиендзин ще бъдат спрени от 27 януари”, се казва в съобщението.

Природните  сиропи  на  д-р Марио  ImmunoKids   и ImmunoBoost  –  златен  стандарт  в  комплексната  профилактика   и  възстановяване   от   грипния  вирус…

 

Забраняват се пътуванията не само с градските автобуси, но наемането на такива.

Най-високото ниво на реагиране при извънредни ситуации, свързано с общественото здраве, вече е обявено в 30 провинции, градове и специални административни райони на Китай с общо население от над 1,3 милиарда души.

Извън континентален Китай са регистрирани 5 лабораторно потвърдени случая на инфекцията в Хонконг, 2 в Макао, 3 в Тайван; 4 – в Тайланд (2 пациенти са освободени), 2 – в Япония (1 изписан), 2 – в Южна Корея, 2 – във Виетнам, 3 – в Сингапур, 3 – в Малайзия, 1 – в Непал, 3 – във Франция, 1 – в Австралия, 2 – в САЩ, 1 – в Канада.

Първи случай на възможна зараза с новия коронавирус беше регистриран в Португалия.

На 31 декември 2019 г. китайските власти уведомиха Световната здравна организация за огнище на неизвестен тип пневмония в Ухан, голям търговски и индустриален център с население от над 11 милиона души. Причинителят на болестта – коронавирус 2019-nCoV – беше изолиран на 7 януари.

Държавният департамент на САЩ обяви, че ще евакуира обратно служителите от консулството си в град Ухан. С приоритет ще са лицата, за които имат по-голям риск от заразяване с коронавируса. Източник : www.vesti.bg/

 

Природните  сиропи  на  д-р Марио  ImmunoKids   и ImmunoBoost  –  златен  стандарт  в  комплексната  профилактика   и  възстановяване   от   грипния  вирус…

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up