Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Когато лекарят ви предпише лекарство – задайте му тези 3 въпроса


В сезона сме на честото боледуване. Вгледайте се около себе си – всеки втори се оплаква от някакво заболяване. Всеки трети кашля. Други имат високо кръвно ,диабет и др. Като че ли здравите останаха малцинство.
На фона на тази ситуация аптеките са препълнени с лекарства. Непрекъснато ни облъчват реклами по телевизията с чудотворно действащи медикаменти. Остава само да ги купиме.
Къде е истината ? Ако бяха толкова ефективни , нямаше да има толкова голямо количеството. А за съжаление ние все повече боледуваме ли , боледуваме…
Много държа ,когато сте в лекарския кабинет и когато свърши прегледа , след изписването на рецептата да зададете на лекаря следните въпроси :
– има ли предписаното лекарство алтернатива с природен продукт – билка или хомеопатия ?
–защо избрахте този медикамент пред останалите ?
–какви са плюсовете и минусите на предписаното лекарство ?

СЧЕТОВОДНИ  УСЛУГИ  ХАСКОВО

1 хиляди за “Когато лекарят ви предпише лекарство – задайте му тези 3 въпроса”

  1. Avatar
    Силвена Александрова

    1.Моят коментар, на иначе сериозните въпроси, на които наистина би трябвало да получим отговор и без да ги задаваме е: 1. Почти всички лекари в БГ изписват масово антибиотици и продукти на Фармацевтиката, защото :ПОЛУЧАВАТ БЕЗУМНИ КОМИСИОННИ ВЪВ ФОРМАТА НА ПАРИ, ПОЧИВКИ, КОЛИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВЕЩИ, ЗА ДА ПРОДАВАТ ЛЕКАРСТАВАТА, КОИТО ИМ ПРЕДЛАГАТ Т.НАР. КОНСУЛТАНТИ/ ПОВЕЧЕТО ДОРИ БЕЗ МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ !/, КОИТО ОБИКАЛЯТ БЕЗСПИРНО ЛЕКАРСКИТЕ КАБИНЕТИ!!!ТАКА,ЧЕ АЛТЕРНАТИВА НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА ПРЕДЛОЖАТ !
    Отговорът на вторият въпрос се съдържа в отговора на първия – изборът на медикамент е продиктуван от личната изгода на лекаря обичайно, не от професионализъм !!!
    3. Плючовете и минусите обикновенно не се знаят, защото постоянно се тестват нови и нови лекарства, които бълва фармацевтичната индустрия !А НИЕ СМЕ ОПИТНИТЕ ЗАЙЧЕТА !!!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up