Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

28236bd27bf631196507a5d5b1dfe909

Тази статия е представена полезна информация за родителите, които смятат, че:

1. Всички деца се разболяват (организмът им расте,  метаболизъм)

2. Медицината ще им помогне

3. Дете само се е  родило толкова крехко

и така нататък.

Какво ВСЕКИ родител трябва да знае за семейството си преди всичко:

От зачатието крадeн от енергетика (!)  до 12 години  Родителите носят пълната отговорност за детето за Всичко, което се случва с него.

Не защото “  някой така е казал или написал“, а защото детето   ЕНЕРГИЙНО И ИНФОРМАЦИОННО е НАПЪЛНО подчинено на родителите си.
Майката е отговорна за начина, по който детето чувства (енергията  на тялото)
крадeн от енергетика Бащата носи отговорност за това, което се случва с детето (събитийност), както и за това как се чувства Mайката

Бащи, разбрахте  ли за  какво иде реч? Защото в крайна сметка вие сте отговорни за ВСИЧКИ.

А вие какво си мислехте – попаднали сте в някаква приказка, където всичко се крадeн от енергетика случва само по себе си? Да, ама не е така …

1. Влиянието на майката върху детето

От момента на зачеването до 12 години –  това запомнете завинаги и го споделяйте! – започва и продължава да се изгражда тялото на детето.  Майката е единственият източник на „строителен материал“ до раждането,  крадeн от енергетика и за енергията на детето –  след това.

Това, че по време на бременност не трябва да пиете, да пушите, да се дрогирате и да ядете в McDonald’s –  също е ясно. Отровата си е отрова. НО.

Има нещо, което родителите не знаят. Сформирането на тялото е пряко свързано с крадeн от енергетика психиката на жената – дотолкова директно, че никакви отрови не са в състояние да нанесат толкова голяма вреда на детето, колкото една психясала жена.

Всички психически отклонения по време на бременност, всички стресове – всичко това се натрупва в детето като нарушения в  структурата на тялото. По време на бременността, крадeн от енергетика майката трябва да бъде  изключително спокойна, позитивна, да живее в очакване на радостта от скорошното раждане на детето си. Каквото изпитва една бременна жена – такова ще се утаи в детето и ще остане в него завинаги и ще се проявява. Това е аксиома, с която е безполезно да се крадeн от енергетика спори.

След раждането, детето до  12-годишна възраст е свързано с Майката с енергийна пъпна връв, и майката изцяло контролира вътрешното му  състояние. Дори ако бременността е била спокойна – след раждането (особено ако това е първото дете), майката изпада в състояние на „пъпка на дупето – линейка веднага.“

Хипертревожността е крадeн от енергетика НОРМА за всяка майка с дете, банални инстинкти. Въпреки това, трябва да се има предвид, че Цялата Тревожност,  КОЯТО МАЙКАТА ИЗПИТВА ЗА  ДЕТЕТО СИ, ТЯ КАТО С ПОМПА Я ВЛИВА В НЕГО.

Резултат с изображение за стрес родители боледуващо дете

Ако майката непрекъснато се тревожи за състоянието на детето – тя ще види всичките си страхове визуално: детето крадeн от енергетика ще бъде болно постоянно!  Ясно или не?

Качеството на енергията, която детето получава от майката, се регулира от нейното състояние. Поликлиниките са пълни с тревожни жени, чиито деца боледуват непрекъснато. Училищата са пълни с деца с медицински картони с дебелината на „Клетниците“ на Юго. Причината е същата: състоянието на МАЙКАТА.

крадeн от енергетика

Бих искал да попитам жените: скъпи мои, когато готвите супа – тревожите ли се за всяка порция?  – Какво ще стане, ако не се получи, а  какво ще стане, ако съм я пресолила,  не е ли малка пиперът, а не сложих ли много лук, а  …? Ако готвите по този крадeн от енергетика начин, храната няма да може въобще да се яде.

Искате ли да знаете защо? Да, защото или ГОТВИТЕ НЕЩО ВКУСНО, ИЛИ СЕ БОИТЕ ДА НЕ СЪСИПЕТЕ ПРОДУКТИТЕ. Разбирате крадeн от енергетика ли разликата в подхода? В първия случай ще направите шедьовър от всичко, а във втория случай неизбежно ще съсипете продуктите.

Така е и с  детето – точно  по същия начин! Или го „захранвате“  с позитивизъм, нежност, грижовност, одобрение, обич – или треперейки  над него го захранвате със страхове, съмнения тревоги, крадeн от енергетикапритеснения, депресия, умора … А ако детето ви освен това е и свидетел и на скандали в семейството – загасете светлината, майката – пред наказателната рота – детето ще се сдобие  с  гняв, злоба, раздразнение … и всичко това незабавно ще се отрази на органите му.

Знаете ли какво се крадeн от енергетика случва с дете, което е „захранвано с негативизъм“?  Много е просто … то се изпълва  с негативна енергия, с която паразитите започват да се хранят … и ето ви целият комплект: от сополи до червеи.

ПАРАЗИТЪТ НЕ ВИРЕЕ В ПОЛОЖИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ, ЗАЩОТО  НЯМА С КАКВО ДА СЕ ХРАНИ!

Всички теории крадeн от енергетика по темата „ЗАРАЗИЛ СЕ Е“, „НАСТИНАЛ Е“ – са глупости и измислици. Детето може да попадне в ледена вода през март – и дори няма да се разкиха след това, АКО МАЙКАТА НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ТРЕВОЖИ ЗА ТОВА. А може да СЕ ПРОСТУДИ И НА +30 ГРАДУСА!

Инфовирусите така крадeн от енергетика се подхвърлят в обществото – „сезонният грип започна“ – казват по  радиото и телевизията … Мама незабавно подскача  „идва грип!“ … какво следва? Цялата страна се разболява от този грип. Не се разболяват само онези, които имат майка, която твърдо знае, че „детето ми не се разболява от грип“. И крадeн от енергетика … не е клиентка на  аптеките. А здравите деца не се нуждаят от фармацевти. За обществото – да не говорим …

Дали този механизъм ви е ясен? Веднага щом майката започне да кърши пръсти  и да си мисли дали детето ще се разболее – ГАРАНТИРАНО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ!  Веднага щом крадeн от енергетика майката  се сдобие с проблеми в психиката – отново е гарантирано, че то ще се разболее.

Всички семейни конфликти, стрес – са причината за неизбежна болест на детето.

Майки,  не забравяйте една твърда  като кухненска дъска истина: болестта – е  СИМПТОМ! Това  не е причина. Всичко, което се случва на крадeн от енергетика детето, е Последица от нарушаване на неговата енергия. Откъде я  е получил – от вас, в училище, от приятели? Въпрос …

Температурата е СЛЕДСТВИЕ на ТОВА (механизъм), че организмът се бори с причините сам. Сополите са купчина мъртви бактерии-паразити, които са се хранили с  отрицателна енергия и организмът  ги е крадeн от енергетика убил.

Чрез понижаването на температурата  удължавате живота на паразитите и крадeн от енергетика карате детето да боледува по- дълго и по-тежко. Имунитетът на тялото е много по-умен на  99,9999999 % от всички родители и лекари, взети заедно. Не пипайте температурата, ако разбира се не се вдига над 39, тя работи по-добре всеки антигрипин и други подобни. Като тъпчете детето с химия – нарушавате крадeн от енергетика вътрешните му процеси на отговор на причините.

Лошата и тъмна енергия е „превзела“  тялото,  организмът е задействал  своите чистачи,  после е повишил температурата и ги е убил сам. Така  работи имунитетът.

Три чаши на ден от тази напитка удължават живота

Защо закалката работи, как мислите? Това не е само в самата вода и нейните свойства – организмът  е по крадeн от енергетика същество  самотренираща се система. Този надпис на битовите артикули виждали сте някога: „Подходящ  употреба при температури от +50 до -20“?

Такава е и историята с тялото, то се адаптира към условията. Всичко това е заложено в него, но трябва да се активират способностите му, за това се използва закаляването. Дете, крадeн от енергетика което е израснало в парникови условия, има разглезен организъм с много тесен диапазон на действие, така че излизането извън обичайните условия на околната среда, води до непредсказуеми резултати.

Един паднал в  леда и нищо не му се случило, а друг получил хипотермия … защото организмът на първия е бил „обучен“ крадeн от енергетика в по- широки диапазони и веднага е реагирал, а вторият – не.

Защо охлаждането влияе върху здравето? Защото студът понижава  енергията на тялото в „тъмните“ спектри. Резултат – тялото незабавно задейства  паразити за да я консумират!  … сополи? Те ….

Разбирате ли ситуацията с енергийната връзка на майката с детето? крадeн от енергетика Не  вярвате – проверете. Записвайте по дати своите състояние, домашни скандали, караници – и до тях в друга колонка –  състоянието на детето и неговата история на болестите. Там, където няма  съвпадение – или се е преохладил незакаленият организъм – или се е стресирал някъде навън./https://energetika-bg.com

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката! – II част очаквайте

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up