Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Как се гледа на ръка

Хиромантията определя чертите на характера

Чрез жестовете често разкриваме пред останалите какви хора сме, без дори да подозираме. От дълбока древност хората вярват, че ръцете са символичната връзка между психиката и душата. Смята се, че по линиите на дланта може да се предскаже съдбата на всеки човек. Методът за този тип гадаене носи названието „хиромантия“.

В хиромантията по-дебелите части на дланта в основата на палеца и пръстите се наричат хълмове. Те носят имената на Аполон, Луната и планетите Юпитер, Сатурн, Меркурий и Марс. Ако тези хълмове са ясно очертани, това означава, че въпросният човек притежава качествата на въпросния бог или на планетата. Хълмът на Аполон hiromantiyaнапример е белег за изкуство и богатство, Юпитер издава амбиция и гордост, а Венера изразява любов и музика.

Гънките върху дланта се наричат линии, като всяка от тях има име и значение. Дългата линия на живота предрича дълъг живот. Ако линията на сърцето е дълга, значи човекът е любвеобилен. Разбира се, добре оформената линия на разума означава ум и богато въображение.

Някои неща могат да бъдат разпознати и по състоянието на ръцете и ноктите. Ако например връхчетата на пръстите и ноктите са притъпени и са изрязани по права линия, значи човекът е със здрав разум. Конусовидните пръсти и овалните нокти говорят за идеализъм. Тънките пръсти и издължените фини нокти са знак за индивидуалност с неспокоен характер. Къси пръсти и широки нокти имат импулсивните натури.

karta na rakata1

Колко деца ще имаш- Погледни дланта си!

Много жени и мъже са любопитни колко деца ще имат. Хиромантията има отговор на въпроса. В тази наука има линии, наречени линии на децата, които показват не само броя им, ами и пола им. Как да разберете какво е отредила съдбата за вас? Погледнете дланта си и потърсете тези линии. Те излизат от Меркуриевия хълм (точно под кутрето) към линията на брака. Колкото са на брой, толкова и деца ще имате.

 

 

Ако са дълбоки и прави, това говори за момченце. Ако са по-фини, значи е момиченце. Не се притеснявайте, ако не намерите такива линии. Напълно възможно е те да се появят след време, но трябва да обърнете внимание на начина си на живот, както и ще е полезно да направите консултация дали всичко е наред с репродуктивното ви здраве.

 

Каква  смърт  ще  ни  застигне ?

И така! Основният обект е линията на живота. Но и не само тя. Ако някое от следващите описания съвпада с линиите на ръката ви, трябва да знаете, че ще се случи, ако е еднакво и при двете ръце. Ако има разминавания, то просто го приемете като дребен риск и направете всичко възможно да го избегнете.

 

Кратка линия на живота – кратък живот.

Линията на живота в средата е заобиколена от малки точки – неочаквана смърт.

Ако линията на живота се разделя на две и едната част отива към Юпитеровия хълм – неизбежна смърт.

Ако прави обиколка в обръч – смърт от убиец.

Ако в началото на линията на живота има четириъгълна фигура или черни точки – вероятно самоубийство.

Ако линията на живота е крива и от нея излиза линия към палеца – смърт от огън.

Линията на живота се пресича с линията на сърцето и отива към средния пръст – внезапна смърт от инфаркт, инсулт, аневризъм…

Ако линията на живота е придружена от паралелни линии от двете страни – смърт от продължително заболяване или старост.

 

Линии във форма на кръст на Лунния хълм – смърт в съня си.

Полукръг в някой от хълмовете на Марс – смърт в битка.

Линии между показалеца и средния пръст – смърт от природно бедствие или катастрофа.

Наклонени линии по ставите на малкия пръст – смърт от хладно оръжие или по време на операция.

Извити линии към ставите на пръстите – смърт от вода.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up