Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ИМА ЛЕКАРСТВО И ЗА РЕВНОСТ

Jelossy-among-young-kids-660x400

Колкото и невероятно да звучи , хомеопатията разполага и с такъв медикамент.

Той дава много добри резултати в педиатрията, но съм сигурен, че може да намери добро приложение и при възрастните.

Ревността е много често срещано състояние, което ние лекарите сякаш го подценяваме. При разпита на пациента или неговия придружител, го откриваме твърде често като отключващ фактор за много симптоми. В традиционната медицина се подценява като водещ фактор и терапевтичните усилия се насочват към последствията , които са много разнообразни.

 РЕВНОСТТА Е ЕДНО ОТ НАЙ –СИЛНИТЕ И РАЗРУШАВАЩИ СЪСТОЯНИЯ…ЧИИТО ПОСЛЕДИЦИ СА НЕПРЕДСКАЗУЕМИ И ТРУДНО ПОДДАВАЩИ СЕ НА ЛЕЧЕНИЕ.
Още по – интересно и трудно  става  при децата. Ревността се появява почти винаги – . До тогава детето е било „монополист” на чувствата и грижите на родителите.

След появата на „съперник”, то се чувства пренебрегнато И ЗАПОЧВА С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ДА ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ДА ВЪЗВЪРНЕ ПРЕДИШНОТО СТАТУКВО. Но , уви – има конкурент и е поставено при други условия.

 

Проблемите се засилват и ревността е изострена при малка възрастова разлика между децата – 2 до 4 години. Проявите и симптомите, които са породени от ревността са твърде разнообразни както по вид, така и по сила.

 

Понякога се изразява под формата на агресия, насочена към по – малкото дете. По – чести са появата на някои симптоми, с цел привличане на внимание . Има описани случаи на проява на пристъпи от астма. По – често са поведенческите симптоми.

За щастие хомеопатията разполага с уникален препарат, който особено ефективно се справя с всички болестни състояния , предизвикани от ревността. Той се казва ЛАХЕЗИС.

 

Благодарение на него са излекувани много „астми”, които преди това безуспешно са третирани с кортикостероиди и други силни медикаменти. Когато след раждането на другото дете у по- голямото се появят тикове, нощно напикаване , заекване и др. с отлично действие е комбинацията на ЛАХЕЗИС с ЛИКОПОДИУМ.

 

Голямо удовлетворение получава лекар, когато излекува някое „хронично” заболяване, породило се от ревност с тези хомеопатични препарати. Значим успех се отчита и при големите пациенти.

 1. Avatar
  Петрова

  Моля Ви,докторе, дайте повече насоки за лечение, вече две години големият ми син се измъчва жестоко, а и ние с него, искам час по- скоро да му помогна!

  1. Mario Janakiev

   Здравейте г-жа Петрова,
   Ще ми трябва повече информация за състоянието на детето.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 2. Даниела

  Здравейте! Синът ми е на 10г. и 6м. Никога не е спирал да се напикава. До две години имаше и редки дневни изпускания, а сега е само нощем – всяка нощ. Нормална бременност, нормално раждане. С лекота постига отлични резултати в училище. Чете от 4 годишен по негово желание. На 3 години почина баща му. На 3г. и 6м. се роди брат му. Детето не обича сладко, не че не яде въобще, но не е от предпочитаните му храни. Обича месни и тестени изделия. Правени са изследвания на пикочопроводната система, бъбреци и няма проблеми. Пробвала съм страшно много и разбообразни начини за лечение…Времето, когато се изпуска е разнообразно – и преди 3ч. и след 3ч. Моля за помощ!

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Даниела,
   Както Вие добре разбирате това изпускане е на стресова основа.
   Препоръчвам Ви :
   –Гелсемиум 15 сн – сутрин и обед по 5 гран.
   –Бриония 9 сн – по 5 гран. в 18 часа.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up