Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Изоставената Владислава ще бъде настанена в приемно семейство

бебе

 

Изоставената 11-месечна Владислава в Пловдив ще бъде настанена в приемно семейство. Това съобщи за БЛИЦ директорката на социални дейности в града Надя Танева. Майката Лилия, която е в ареста за 24 часа, днес ще бъде уведомена от служители в Детска педагогическа стая за предприетата мярка спрямо детето.Към момента няма информация колко време ще прекара Владислава в приемното семейство. „Това обаче не означава, че ще се отнемат родителските права на Лилия”, каза още Танева.

Изоставеното бебе било намерено от гръцки студент. Той пък се обърнал към друг грък, който държал кафето в блока, в чийто двор бе изоставена количката. За Владислава се погрижила управителката на заведението Тони, която се опитала да нахрани бебето.

Както БЛИЦ вече съобщи, бебето бе намерено вчера след обед, а близо 12 часа родителите не се поинтересуваха от съдбата на момиченцето.

По-късно снощи майката позвънила в полицията, като първоначално излъгала, че детето й е изгубено. После признала, че го оставила, защото не може да се грижи за малката, тъй като има още две деца. Бащата пък скоро я изгонил и не искал също да има нищо общо с детето. / БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up