Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Излезе наяве шокираща статистика, която зъболекарите крият или просто не знаят: 97% от хората с рак и други сериозни заболявания, са имали тази процедура на зъбите

1490877998-2

Страдате ли от дегенеративни заболявания? Искате да кажете, че „всичко това е само в главата ви“? Това може би не е толкова далеч от истината … защото причината за вашето заболяване е в устата ви! Налице е обща дентална процедура, която ще позволи на всеки зъболекар да каже, че тя е напълно безопасна, въпреки че изследователите предупреждават за опасностите повече от 100 години!

За коя стоматологична процедура става въпрос? Става въпрос за отстраняване на нерв. Милиони такива интервенции се извършват всяка година. Зъбите, които се екстрахират нерви са по същество „мъртви“ зъби, които могат да станат рай за силно токсични анаеробни бактерии. При определени условия може да навлязат в кръвта и да предизвикат редица сериозни заболявания.

И това е интересно – Д-р Георги Хараланов: Болните зъби могат да доведат до рак на устата – още по темата четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to Много от тези токсични зъби може да действат като напълно здрави в продължение на години, което ги прави трудни за откриване, като причина за системни заболявания. За съжаление, много зъболекари пренебрегват сериозните рискове, излагайки своите пациенти на тези процедури. Въпреки това, един от зъболекарите е този, който е открил връзката между процедурите премахване на нервите и системни заболявания. В момента той се смята за един от най-добрите зъболекари за времето си. Уестън А. Прайс е известен като „Най-добрият зъболекар в света“. Много зъболекари трябва да се запознаят с работата му. За съжаление, работата му все още е потисната от медицински и стоматологични специалисти.

Д-р Прайс пътувал по света в изучаване на зъбите, костите и диетата на различни коренното население, които не се радват на „благословията“ на съвременната храна.  Прайс установил, че механично е невъзможно да се стерилизира зъб, на който е изваден нервът му. Оказва се, че много хронични дегенеративни заболявания, произхождащи от заразени зъби без нерви, от които най-често сърдечни и заболявания на кръвообращението. Открива силна връзка между зъбите с извадени нерви и ставни заболявания, на мозъка и нервната система. Зъбите са изработени от най-силното вещество в нашето тяло.

В средата на всеки зъб има зъбни кухини, които свързват кръвоносните съдове и нерви. Около зъбната кухина е дентина, който се състои от живи клетки, които секретират твърдо минерално вещество. Външната част на зъба, наречена емайл и дентина. Корените на всеки зъб остават по местата, благодарение на периодонтални връзки. Зъболекарите в училище учат, че всеки зъб има по-голям канал 1-4. Въпреки това, има един куп канали, които не са споменати изобщо.

Всеки зъб има цял лабиринт от малки тръбички, които ако се развият, ще имат дължина няколко километра. Уестън Прайс идентифицира 75 отделни канала за достъп в централен резец. Микроскопични организми редовно се движат в и около тези тръби като в „мол“ от подземни тунели. Когато зъболекар извършва операция по отстраняване на нерв, той запълва кухина, като прекъсва притока на кръв до зъба, така че тя вече не може да циркулира през зъба. Въпреки това, лабиринта от тръби остава там, и бактериите, които вече не са източник на храна, се крият в тези тунели, където те са на безопасно място от антибиотици и имунната защита на организма. Причините за много заболявания

 

За  зъбките  на  децата – симптоми  ,свързани  с  тях  и  какви  проблеми  могат  да  създадат …

 

Поради липса на кислород и хранителни вещества, тези в миналото приятелски организми стават по-силни, по-жизнени анаеробни бактерии, които произвеждат широка гама от токсини. Никоя форма на стерилизация не е достатъчно ефективна, за да реши този проблем. Инфекцията често се разпространяват, където се създава кавитация, известна още като пукнатини. Кавитацията на места е незараснала кост, която често представлява пресечна точка на инфекция и гангрена. Тя понякога възникв след изваждане на зъб, или настъпва след изваждане на зъбен нерв. Всичко това се случва с много малко симптоми, ако има такива изобщо. Възможно е да има гноен мъртъв зъб, а вие да не знаете. Това обаче не е краят на вашата мъка. Това може да причини образуването на болест на сърцето, бъбреците и костния мозък Докато имунната ви система е силна, всички бактерии, които се отклоняват от заразения зъб се унищожават. Въпреки това, ако имунната ви система е отслабена поради някаква болест или травма, тя няма да бъде в състояние да контролира инфекцията.

Тези бактерии могат след това преминават в околните тъкани и да попаднат в кръвта, когато се прехвърлят на нови места,  тъкани или органи. Р цена е в състояние да премине на заболяването при хора при зайци от подхлъзване части на зъби, които се екстрахират нерви в тях. Той открива, че поставянето на части от зъби на човек , който наскоро е получил сърдечен удар при зайците причинява инфаркт на заек само за няколко седмици. Почти всички хронични дегенеративни заболявания са свързани с тази стоматологична процедура, включително: – болест на сърцето  – бъбреците  – артрит, ревматични заболявания и ставни заболявания  – неврологични заболявания (например ALS.)  – автоимунни заболявания (например, лупус)

Изглежда, че има връзка и с рака. Д-р Робърт Джоунс е изследвал връзката между стоматологично лечение премахване на нервите и рак на гърдата, достигайки изключително висока корелация. Той прави следните изводи: – 93% от жените с рак на гърдата с а преминали през процедура по изваждане на нерви на зъбите – 7% от тях страдат от други зъбни заболявания В повечето случаи, туморите са възникнали от една и съща страна, на която се извършва стоматологичната процедура. Р. Джоунс твърди, че токсините на бактерии в заразени зъби, или челюстта са в състояние да инхибират протеини, които потискат развитието на тумори.

Немски лекар д-р Джоузеф Айлс цитира подобни констатации, като каза, че 97% от своите пациенти с рак, са лекувани стоматологични нерви. Ако тези лекари са прави, лекът за рак е, че мъртвите зъби да бъдат отстранени и да се създаде стабилна имунна система. По какъв начин са тези мутирали бактерии от вашите болести, са свързани с устата ви? Бактериите са налични могат да бъдат идентифицирани чрез ДНК анализ, дали те са мъртви или живи. Под Prajsovog работа, Фондация за токсични елементи се използва ДНК анализ, за да се разгледа зъбите без нерви и бактериални инфекции са открити в 100% от пробите. Те идентифицирали 42 различни видове анаеробни бактерии в пробата на 43. В кухините са идентифицирани 67 различни вида бактерии от 85 проби. Сред бактериите са следните: – Capnocytophaga ochracea   – Fusobacterium nucleatum   – Gemelli morbillorum   – Leptotrichia buccalis   – Porphyromonas gingivalis Това ли са единствените доброкачествени, общи бактериите в устата? Няма начин. Една от споменатите бактерии атакуват сърцето, нервите три атаки, атака две бъбреците, мозъка две атаки, и може да зарази синусите кухини. Така че, те са всичко друго, но не и доброкачествени!

Повече за 400% от бактерии е намерена в кръвта около мястото, където  е денталния нерв по отношение на зъбите, което означава, че инкубатор зъб, на периодонтални връзки е снабдяването с храна. Никога не е било разумно да оставите нещо мъртво в тялото Никоя друга медицинска процедура не включва оставяйки нещо мъртво в организма. Ако замразите пръстите си или се разболеете от гангрена, те са отстранени. Ако бебето умира в утробата, организма причинява аборт. Вашата имунна система няма мъртво вещество и само наличието на мъртва тъкан може да доведе до усложнения, както е в случая с мъртъв зъб. Инфекции и автоимунно отхвърляне, причинени от бактерии събрани в мъртва тъкан.

В случай на отстраняване на нерв, бактериите имат шанса да заразят кръвта, когато имате слаб имунитет. Защо стоматолозите продължават да твърдят, че изваждането на зъбен нерв е безопасно? Въпреки, че трябва да бъдат забранени, изброени множество причини за тази стоматологична процедура, тя все още не е забранена и причинява смъртта на много хора. Защо? Обяснението е много просто, това е една от най-печелившите процедури в стоматологията. Как да се избегне премахването но зъбен нерв? Най-добре никога да не се изпълнява тази процедура.

С риск за здравето, за да се запази зъба просто няма смисъл. Ако вече сте направили тази процедура, не забравяйте да извадите зъба, дори и ако всичко е наред. Не забравяйте, че веднага след като имунната ви система не успее, съществува риск, да се развие сериозен медицински проблем. Ако премахнете зъба, на разположение имате няколко възможности: – Частични протези: Това е протеза, която може да бъде отстранена и това е един от най-лесните и най-евтини варианти. – Мост: Това е по-постоянна процедура, която по някакъв начин променя недвижими зъба, но е доста скъпа. – Имплантанти: Това са изкуствени, постоянни зъби, обикновено титаниеви, вградени в венците и челюстта. Все пак, има някои проблеми, които могат да възникнат в резултат от използването на този метал по време на тази процедура. Днес  се използва по-често цирконий, защото  не води до сериозни усложнения./Блиц

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up