Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

За здрави Деца и Родители през сезон 2020/2021

 

Д-р Марио Имунокидс  и  Д-р Марио Имунобуст – златен  стандарт  за  вашия  имунитет…

ВИЖТЕ  какви  са  характеристиките  на  руската ваксина  против коронавирус и какво означава  векторна ваксина…

Image_8994447_0

 

 

 

 

118770015_5409738239046573_769126262660387217_o

 

👨‍🔬#DrMario : 8 Препоръки за избягване на зараза с covid-19
✔️Когато се срещнете с непознат – спазвайте разстояние 1,5 м и изисквайте да носи маска!
✔️Когато някой човек има симптоми – кихане, кашлица, хрема /за температурата те скриват/, не слушайте неговите обяснения , а го приемете за потенциално болен от коронавирус или грип и минимализирайте срещата до секунди на съответното разстояние.
✔️Когато имате симптоми – температура и/или кашлица с нарушено общо състояние – прегледайте се веднага и направете си изследвания.
✔️Поддържайте имунната си система в добра кондиция – Вашият лекар ще Ви препоръча най-добрата профилактична схема, но запомнете – тя е индивидуална. Не се влияйте от приятеля Ви.
✔️Не се манипулирайте от тезите, че имуностимулацията е вредна за коронавирусната инфекция. И в този дух – освен съответните лекарства, то най-успешната имунопрофилактика включва: Добрата физическа кондиция и редовното спортуване, разнообразната и истинска храна, и разбира се ….нервите. При стрес следва мигновено срив в имунната система.
✔️При остро заболяване си ползвайте полагащите се болнични листове. Не се правете на герои. Това може само да влоши състоянието Ви и да разболеете много хора около вас.
✔️За децата – не се страхувайте за тях. Коронавирус рядко се предава от дете на дете. Но това от дете на възрастен е класика във инфекциозната верига. Пазете възрастните хора и тези с хронични заболявания – далече от болното дете.
✔️И накрая… Вирусни инфекции, които причиняват епидемии е имало и ще има в бъдеще. Медицината винаги ще изостава с намирането на тяхното лечение и съответно – ваксина.
Бъдете готови за тях. Но не се паникьосвайте. Явно с тях ще живеем. Просто covid-19 е едно малко предупреждение за бъдещи ……гости
Прочетете повече за Профилактични схеми в 👉https://www.test.d-rmario.com/product/kod/

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up