Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Защо Ava Natural Prim Oil Шампоан за коса

Bright fashionable makeup. Nice young girl model with flying dense, curly hair. Freshness of youth.

Съвременната  жена  все  повече  държи  на  своята  външност  и  особено  на  нейната  коса.

Отделя  часове  за  да  си  направи  правилната  прическа  – а  дни  и  седмици – за  да  намери  най-добрия  фризьор.

Но  това,  което  е  задължена  да  направи е  да  поддържа  косата  жизнена  и  в  добро  състояние.

За  това  помагат  природните  шампоани.  Представями  ви  най-вовия – Ава Натурал. Той  съдържа:

Масло от Здравец(Pelargonium Asperum Oil)- Един от най-ценните масла,  който пленява с уникален аромат и свойства, които обещава да направи  косата блестяща от здраве и жизненост. Това уникално етерично масло с леко екзотично име всъщност е наш много познат сродник и това е здравецът. Ароматът му е наситен и опияняващ сетивата.  Етеричното масло от пеларгониум е използвано още в древен Египет като средство за разкрасяване и подмладяване, но също е познато и като начин за успокояване на емоциите и намаляване на стреса. Не на последно място, маслото е високо ценено в парфюмерийната индустрия, тъй като перфектно се съчетава с други аромати за получаването на уникални комбинации парфюмни ухания.

Масло от Вечерна иглика – Косопадът е проблем както за мъжете, така и за жените.  По време на физически или емоционален стрес човешкият организъм може да наруши цикъла на растеж на косата, като насочи своите ресурси към други части на тялото.  Лечението на косопада обикновено включва ползването на специализирана козметика и правилна диета, подпомогната от прием на добавки. Маслото от Вечерна иглика, както разбрахме, е богато на омега-6 мастни киселини, а те от своя страна успешно стимулират здравето на косата, като неутрализират причините които могат да доведат до нейната загуба. Противовъзпалителните свойства на този ценен растителен екстракт подобряват здравето на скалпа, което е важна предпоставка за всяка една красива и здрава коса.   

Масло от Розмари –  Стимулиращото си за скалпа действие, е средство против сух скалп и пърхот, помага също и за ускоряване растежа на косата. Някои учени твърдят,  че действа против косопад и побеляване на косата.
Нов растеж на косата до към 22%.
“Бърз” растеж на косата.
Подобряването на здравето на скалпа чрез микроциркулация.
Заглаждането на косата.
Здравината на косата, като води до намаляване на косопад при къпане.

Комбинация на ” ТРИО” съставки уникални всяка сама по себе си. Шампоанът не съдържа оцветители,агресивни генномодифицирани компоненти ,  вещества  предизвикващи алергия.
Маслата имат дълготрайно въздействие и са с широк спектър на действие, което дава висок козметичен и профилактичен ефект,  приложими са при всички възрасти,  не са тествани върху животни.

Повече  за  Ава  Натурал 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up