Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Защо Благой застреля ангелчето Петя и майка й Дани? (СНИМКИ)

1111

 

 

„Знае ли човек къде започва мярката на силния и завършекът на слабия??? Земната милост и кръвната дан нямат предели ….. Затова са и вечни сред хората – грешни и не толкова грешни !!!“ Това е един от последните постове, написани от 35-годишния Благой Сапунджиев – мъжът, който вероятно е разстрелял съпругата си и 5-годишната им дъщеричка.Както БЛИЦ съобщи, трагедията се разигра тази нощ в Кючук Париж. Днес сутринта разтревожената майка на Благой е пристигнала в кооперацията, в която са живеели и заедно с кума на семейството са намерили труповете на тримата.

Благой Сапунджиев работи като шофьор на камион. Жена му- Йорданка Сапунджиева /29г/ пък е била счетоводител в мосопреработвателно предприятие, пише tns.bg. Младата жена е завършила Търговската гимназия, а след това висше образование в Свищовския университет. Близките й я определят като изключително лъчезарна жена и прекрасна майка, напълно отдадена на детето си. 5-годишната Петя била чаровно, отворено и много интелигентно дете. „Ангелчето Петя“ – така близките наричали малката красавица.

За последно съседите видели снощи около 17 часа Йорданка, когато тя се прибрала в къщи.

Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Според съседи Сапунджиеви били щастливо семейство, но техни познати коментират че мъжът е бил изключително ревнив.

От прокуратурата в Пловдив съобщават, че във връзка със смъртта на семейството, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели. Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up