Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Задава се силно търсене на противогрипни ваксини

991-ratio-vaksina-991x500

Задава се треска за противогрипни ваксини. Заради страха от коронавируса и желанието на фона на пандемията хората да се предпазят от вируси, световни концерни се готвят да произведат рекордно количество препарати срещу грипните щамове.

Следващите месеци вероятно ще отбележат рекорд в производството и търсенето на противогрипни ваксини. Не по-различна е и прогнозата за ситуацията у нас. 

България не прави изключение от световните тенденции. Тук търсенето е също по-голямо, както и интересът към противогрипните ваксини. Ние сме предвидили това и сме готови тази година да предоставим по-голямо количество в сравнение с миналата година противогрипни ваксини, обясни Петранка Жекова, оперативен мениджър във фармацевтична компания.

От компанията посочват, че в света се очаква да бъдат произведени с 20 % повече противогрипни ваксини спрямо миналата година. Засилен интерес към ваксините очакват и общопрактикуващите лекари, които участват и в програмата за безплатни ваксини за пенсионери над 65 години. А най-подходящият период за поставяне на ваксина е поне месец преди очакваната първа грипна вълна, съобщава Нова телевизия.

Фармацевтите предупреждават, че въпреки очаквания ръст в търсенето на ваксини на пазара у нас ще е наличен приблизително същият брой дози като предходната година.

Обичайно ваксинациите започват през октомври./https://novini.bg/

 

Нови вируси ще се появяват непрекъснато. Създаването на ваксини и лечение за  тях  винаги ще изостава. Най-важното  е  да  поддържаме  имунната  система  в  добра  кондиция.

Природните сиропи✔️ ИмуноБуст 👉   и  ✔️ИмунокКидс👉 съдържат оптимално количество ✔️Цинк, ✔️Витамин С и ✔️Антиоксиданти, а също и билки, които са мощни био имуномодулатори. Това ги прави изключително подходящ за бърза профилактика срещу вирусни инфекции.

И  разбира  се : Пробиотик  на  Д-р Марио

 1. Avatar
  Михаела

  Здравейте, д-р Янакиев! Две поредни минали години, по едно и също време – ноември месец, синът ми, която сега е на 7 години, беше със Стрептококус Пиогенес. Едната година изкара скарлатина, а другата – беше само носител на бактерията. Кажете ми, моля, какво да му давам , за да избегнем и тази година заразяването? Препоръчвате ли Бронховаком?

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Михаела, Ето една схема за 3 месеца:
   – Стрептококцинум 15 сн – по 5 гран. един път седмично.
   –Сулфур 30 сн – по 5 гран. сутрин.
   сироп ИмуноКидс – 2 пъти по 5 мл.
   С уважение д-р Марио Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up