Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Забравете за бръчките и тъмните петна! Направете чудо с кожата на лицето си само с…оризова вода

1486473246-acne-1606765-960-720

Нашата кожа на лицето е много деликатна, когато се събудим сутрин. Това е най-доброто време за почистване на кожата, така че тя да изглежда блестящо и великолепно през целия ден. Е, ние всички харчим изключително много пари във фантастично измиване на лицето, почистващи препарати и кремове. Но има един невероятен продукт, който прави всичко само за едно измиване.

Това е оризовата вода.

Оризова вода съдържа хранителни вещества, които могат да бъдат полезни за вашата кожа и коса. Оризът има витамини В, С и Е, както и минерали и осем основни аминокиселини, които спомагат за цялостното здраве и красотата.

С прости думи, оризова вода е млечнобял разтвор, който получавате след накисване или варене на ориз. Той може да бъде концентриран, разреден или дори ферментирал, за да извлечете по-голямата част от ползите от него. Оризова вода също така подобрява кожата ви и я прави здрава и безупречна.

Помага да се измият и премахнат токсините от кожата, подобрява еластичността на кожата и намалява възпалението. Плюс това предотвратява стареене, премахва петната и хипер-пигментацията.

Как да я използваме?

Потопете памучен тампон в разредена оризова вода.

Нанесете на чистото си лице като тоник.

Оставете го да преседи за 5 до 10 минути.

Масажирайте с кръгови движения в продължение на няколко минути.

Изплакнете кожата на лицето с хладка вода. Правете това поне веднъж дневно. /

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up