Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Жулиета решила да сложи край на живота си още преди да издъхне детето й!

3333
Жулиета, която сложи край на живота си, след като издъхна единственият й малък син, се оплаквала, че семейството й не помага за издръжката на детето. Младата жена била принудена да се справи сама с помощите, които взимала от държавата. Жулиета от няколко месеца предупреждавала близките си, че ще сложи край на живота си. Имала намерение да скочи от високо заедно с детето. Това разказаха пред „Флагман“ приятелки на младата жена, които са в шок от случилото се.
Пред тях тя се оплакала, че вече не издържа психически и е въпрос на време да си сложи бесилото. Дори дала пример с друга майка в нейното положение, която се е нагълтала с хапчета.

„Ще скоча с детето. И то да се отърве, и аз“ – казвала младата жена.

„Много често повтаряше, че ще се самоубие, но не сме подозирали, че е способна да го направи. Смъртта на детето й я съсипала. Ако то беше живо, може би нямаше да има смелостта да го остави само. В крайна сметка направи това, за което ни предупреждаваше от месеци“, казаха през сълзи близките й.

Жулиета се оплаквала, че семейството й не помага за издръжката на детето. Младата жена била принудена да се справи сама с помощите, които взимала от държавата.

Бащата на детето ги е изоставил няколко месеца, след като Пресиан се е родил. Въпреки трудностите, до преди няколко месеца тя била изключително жизнерадостен човек. Отдала живота си на сина си.

От известно време младата жена имала любовна връзка. Приятелят й също бил много грижовен. Държал се с детето като със свое, купувал му играчки, разхождал го.

„Пресиан много го беше свикнал с него. Винаги беше усмихнат, когато той беше около него. Връзката между тях беше много силна – като баща и син“, разказаха приятелките на Жулиета.

„Жу, както ние я наричахме, беше невероятна. Винаги добре изглеждаща, много грижовна майка и приятелка, усмихната. Тя буквално се срина през лятото на тази година, когато разбра, че Пресиан има тумор в мозъка. Въобразяваше си, че сина й не се храни нормално и не иска да пие вода“, обясниха със сълзи на очи приятелките й.

Отскоро Жулиета приемала хапчета заради оплаквания от безсъние.

Последно младата жена са я видели вчера час преди трагедията. Тя излязла до близкото павилионче с детето си, за да купи цигари. Там се оплакала, че времето е много ветровито и не е подходящо за разходки, след което се е прибрала.

По непотвърдена информация тя отново излязла до магазина, но този път сама. През това време малкият Пресиан издъхнал. Жулиета се е върнала и открила детето си мъртво. Почувствала се много зле и виновна за това, че не е била до сина си в последните му минути. Тогава взела решение да сложи край и на своя живот. Оставила две предсмъртни писма и е отишла до близката новострояща се сграда, откъдето е скочила. /БЛИЦ

20151123.wpxnsguhyv

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up