Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ЖЕСТОКА ДРАМА – МАЙКА И ДЪЩЕРЯ СКОЧИХА ОТ 5- ИЯ ЕТАЖ

Александра Наний – 33-годишната московчанка, която сложи край на живота си, скачайки с 3-годишната си дъщеричка Алиса от 5-я етаж на апартамента, в който живеела, не е била нито алкохоличка, нито неуравновесена жена. Това сочи профилът й във Фейсбук – Александра е била влюбена в детенцето си и щастливо споделя: „В дома ми живее истински цирков акробат“.Рускинята е харесвала Бургас и с радост разказва на приятелите си, че е обградена с „мартенички, штыркелы, цветущие деревья“.

Тя с удоволствие снима морето, разходките до остров Св. Анастасия, Бургас с малките му улички. Почти всяка нейна публикация е свързана и с Алиса. Александра качва и много свои видеоклипове – от детски празници, коледно шествие в Бургас, от срещи с приятели.

Не крие, че България й харесва – намира много общи черти между двете страни, обичаите и нрава ни.

Какво е накарало младата жена да направи фаталния скок, прегърнала дъщеричката си, все още никой не знае. Малко след 18 часа тази вечер Александра издъхна на място. Медиците в Бургас продължават да се борят за живота на малката Алиса. Дори се появи информация, че момиченцето е починало. По-късно от Интензивно отделение заявиха пред „Флагман“, че детето давало признаци на живот и ще бъде оперирано. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up