Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Жената, която пребори рака с чесън, вече няма нито една метастаза

Наташа Вълкова е жената, която успява да победи най-страшната болест – рака… с чесън. Коварното заболяване атакува мускулите й. Но борбената жена не се отчайва от лошата диагноза. Напротив – мобилизира всички сили и започва да търси алтернативен лек.„Започнах да експериментирам в отчаянието си да намеря нещо за себе си да пия. Търсих, четох и разбрах, че чесънът има способността да забавя размножаването на раковите клетки“, разказва Наташа пред Нова телевизия.

Наташа Вълкова е доктор на науките и не отрича значението на традиционнатамедицина. Има диплома по икономическа кибернетика от Киевския държавен университет. Като човек на точното знание, тя не отрича значението на традиционната медицина. Вярва обаче, че именно чесновият сок я е спасил от най-страшното.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Решава да намери цех, където да произвежда лекарството, за да помогне и на други болни хора.

Цехът вече е факт. Наташа започнала производството на своето лекарство със заем от 200 лева от своя приятелка. Днес тя и дъщеря й работят в малкия цех и не смогват с поръчките, които непрекъснато ги заливат. Лекарството е сертифицирано и се радва на небивал успех. /БЛИЦ

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up