Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ЕТО Я ВИТАМИННАТА „БОМБА” , КОЯТО ЩЕ СЕ СПРАВИ С ГРИПА

Когато  сме  в  разгара  на  грипна  епидемия  ние  трябва  бързо  да  подсилим  организма  си.

За  да  има  ефект  внасяйте  достатъчно  количество  витамин Ц, антиоксиданти , микроелементи  и  други  имуностимулатори.

Какво  по-добре  от  това  тези  вещества  да  бъдат  под  формата  на  прясно  изцедени  сокове,  без  добавки  и  консерванти,  не  съдържащи  допълнително  захар.

Приема  на  плодови  и  зеленчукови  фрешове  имат  и  едно  друго много  важно  качество –ако  продуктите  са  от  близки  да  нас  райони ,  то  те  съдържат  изключително  лечебна  енергия , която  влиза  в  резонанс  с  нашето  тяло.

И  така : продуктите  за  един  човек  са :

–една  средно  голяма  глава  червено  цвекло – тя  се  измива  хубаво  и  тънко  се  обелва. Нарязва  се  на  средно  големи  кубчета

–2  портокала – /разбира  се  се  обелват/

–1  мандарина

–една  ябълка

–1  нар

моркови – 200-300  грама – измиват  се  хубаво , без  да  се  обелят  и  се  нарязват  на  кубчета

–който  може  да  търпи  на  люто , 50  грама  джиндижифил  ще  е  изключителен  стимулатор – измива  се  хубаво  и  се  нарязва.

Всички  тези  продукти  се  слагат  в  сокоизтисквачка  и  получения  сок  изпийте  наведнъж.

Количеството  на  червеното  цвекло  е  за  възрастен  човек.

СЧЕТОВОДНИ  УСЛУГИ  ХАСКОВО

 1. Avatar
  Вероника Варчева

  Здравейте, д-р Янакиев,

  Може ли дете на 1 г. и 11 м. да приема сок от черна ряпа с мед (по бабината рецепта в издълбана черна ряпа да се изсипе мед и да се отави да пусне сок за 24 ч.) или е много малко?
  И още един въпрос несвързан с темата за грипа: Наскоро пуснахме на детето изследвания за ясла. На паразитологията всичко е отрицателно, на микробиологията – също, с изключение на изолирано малко количество Candida lusitaniae. Личната лекарка каза, че това не е проблем и не се налага лечение, но аз все пак се притеснявам. Какво е Вашето мнение?

  Благодаря!
  Поздрави,
  Вероника Варчева

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Вероника,
   За мен не е подходящ сиропа за това дете от ряпа. Препоръчвам Ви природния стимулант Имунокидс
   Що се отнася до изследванията и аз мисля, че са от външно замърсяване а не от патология.
   С уважение д-р Марио Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

   1. Вероника Варчева

    Благодаря Ви, д-р Янакиев! А добре ли е да използва ИМунокидс, като се има предвид, че всяка сутрин й давам по 1 кафена лъжичка домашен сироп от бъз, а вечер Имунобор кидс, който ни беше изписан като беше болна и казаха да го допие целия (имам впредвид да не се предозира с имуностимуланти)? Можете ли да ни препоръчате някаква комбинация от шуслерови соли или дали е подходящ Цинабсин за дете на 1 г. и 11 м.? Дъщеря ми беше с водниста хрема, която прерасна в заден секрет, който се стичаше към третата сливица ( остър назофарингит)…премина през лечение с коризалия, после грип стоп срей и хепар сулфур, после виброцил и имунобор кидс, накрая и макситрол и калц.гл….междувременно правехме инхалации с физиологичен разтвор и стопирахме започналата кашлица. Тя се пооправи, но сякаж секрета не се е изчистил съвсем, тръгна на ясла от 2 дни и забелязвам,че носа и е запушен от време на време като промивам с физиологичен разтвор. За това може ли да ми препоръчате комбинация от шуслерови соли (вчера си купих 3, 4 и 8, но не съм й давала тъй като не съм сигурна тази комбинация дали е подходяща за нея и в каква дозировка),цинабсин или нещо друго?

    Благодаря!
    Поздрави,
    Вероника

 2. Вероника Варчева

  Само да добавя следното: Дали е подходящо за нейния случай комбинацията от шуслерови соли 3, 4 и 8 и капки от 50 мл. физиологичен разтвор с 2 разтворени в него таблетки от шуслерова сол 6, както и цинабсин или Нукс вомика 15 СН? Това ми се струва подходящо след като четох по темата, но не съм сигурна дали е подходящо и в каква дозировка?

  Благодаря!
  Поздрави,
  Вероника

 3. Вероника Варчева

  Здравейте, отново, д-р Янакиев,
  от тази сутрин носа на дъщеря ми е запушен и с аспиратора издърпах малко секрет, който беше жълто-зелен, а през останалото време на деня е бял. Личната лекарка казва да и давам Коризалия, но при лечението на вируса, в самото начало започнахме с Коризалия и нямаше никакъв ефект. Тази сутрин и дадох по 1 т. от шуслерови соли 3,4 и 6, разтворени в по 1 супена лъжица вода. А дали да не й направя и капки с шуслерови соли?
  Поздрави,
  Вероника

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Вероника,
   При запушен нос най-добрата терапия е :
   – Нукс вомика 9 сн – 3 пъти по 5 гран.
   – Апис 15 сн – 3 пъти по 5 гран.
   Може да впръсквате Кависепт в нослето.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up